Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van itthon ilyen autós...

Miért van itthon ilyen autós hierarchia? Mire jó ez?

Figyelt kérdés
Karácsonyi bevásárlás miatt felajánlotta a férjem testvére, hogy odaadja az autóját nekem. Vadiúj Mercedes SUV autó, a testvér tisztességes fogorvos. Nekünk nincs pénzünk ilyen szinten. A parkolóba amikor visszamentem, szét volt húzva a kocsi oldala, a bűnös is ott volt. Nem tagadta a tettét, balesetnek mondta, kitöltöttük a papírokat. Utólag tudtam meg ott lévö emberektől, hogy miután nekiment az autónak, még ott röhögött, hogy most jól elintézte a gazdagék autóját és nekik úgyis mindegy, be is tolhatta volna az árokba hamár …. Hogy lehet ilyen egy ember? Ég a pofám az egész miatt, így kellett visszavinni a kölcsönautót Karácsonyra! Nem értem miért ez az ellenszenv. Amikor mentem az autóval akkor is volt olyan régebbi autó (olyan mint a mienk, milyen vicces) aki direkt beelőzött elém mindenáron és utána meg lelassított szépen lassan annyira amennyivel menni kellene. A saját autónkkal ilyen nem csinálnak. Miért jó ez? Miért alakult ez ki? Tehetek én arról vagy az orvos tulaj, hogy sok bünöző jár ilyennel? Nem értem!
2022. dec. 21. 13:34
1 2 3
 11/21 NTBS ***** válasza:
72%
Szimplán irigység.
2022. dec. 21. 16:43
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
A legtöbb embernek szar az élete és ezt a frusztrációt másokon vezeti le,ennyire egyszerű
2022. dec. 21. 16:43
 13/21 A kérdező kommentje:

Egy átlagos 53 éves férfi volt az elkövető és a vele utazó felesége. Az autójukat szándékosan nem kevertem bele, mert nem erről szól az egész, nekünk sincs sokkal jobb autónk!

Én is irigylem valahol ezt az autót, én is szívesen vezetnék nap mint nap ilyet. Csak nem jártam se orvosira, se jogra, így abból főzök amit magamnak csináltam.

2022. dec. 21. 18:46
 14/21 A kérdező kommentje:
Remélem a biztosító fizetni fog így is, hogy nem a tulajdonos/üzembentartó “vezette” az autót.
2022. dec. 21. 18:48
 15/21 anonim ***** válasza:
37%

En inkabb azt tapasztaltam hogy aki mercit, audit, BMW-t vezet az tolakodik, jon mogotted 2 centire es amint tud mar meg is eloz. Autopalyan is mindig ok a leggyorsabbak. Legalabbis Magyarorszagon igy van.

USA-ban a BMW-sek tudnak normalisan kozlekedni

2022. dec. 22. 03:10
 16/21 anonim ***** válasza:
11%
Itt egy hülyegyerekről van szó, ne magyarázzátok már bele a magyar társadalmat. Az én autómat még csak Svájcban húzták meg eddig. Európa...
2022. dec. 22. 04:04
 17/21 A kérdező kommentje:
Éltem cserediákként az USA-ban, Californiában. Ég és föld. Ott kb mindenki betartja a szabályokat. Nincs ilyen, hogy lenyom valaki vagy erőszakoskodik. Legalábbis régen nem volt divat, utoljára 5 éve voltunk kint. A luxus Rolls Royce, Lamborghini, Ferrari se előz meg a záróvonalon, hanem megy követési távolságban ahol kell neki. Egyszer volt ott olyan, hogy a kisautómra rányitotta az ajtót egy dél-amerikai figura, megvárt és azonnal telefonált, felajánlotta, hogy a barátja szervizében ingyen megcsinálják, csak ne jelentsem fel. Úgy is lett, nagyon kedvesek voltak. Senki sem fenyegetőzött mint itthon. De ki tudja mi van kint manapság, reméljük nem ez mint itthon.
2022. dec. 22. 10:59
 18/21 anonim ***** válasza:

#17 Például ilyenis van ott:

https://www.youtube.com/watch?v=JOOaadwr5YU

2022. dec. 22. 12:09
 19/21 anonim ***** válasza:
38%
Nyilván kitalált kérdés, de van ilyen. Le kell vezetni valahol a frusztrációját a prolinak.
2022. dec. 22. 14:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Honnan tudod utolsó, hogy kamu kérdés?
2022. dec. 22. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!