Mi a presztízs sorrend az autógyártók között?
Nem várom el, hogy itt valaki többszáz autómárkát írjon fel, de örülnék, ha valaki tudna legalább egy linket küldeni. Én kerestem google-n, de nem találtam összesített listát, csak nem releváns találatokat, egyéni preferenciák alapján. Én arra vagyok kíváncsi, hogy a közvélemény alapján (melyiket tartják felsőbb kategóriának, menőbbnek, jobbnak) mi a hierarchia az autógyárak között.
Ha mást nem is, annak örülnék, ha legalább ezt a néhányat sorrendbe állítanátok. Vagy ezek közül néhányat, amennyi jól esik.
Audi
Aston Martin
Bentley
BMW
Dodge
Ferrari
Ford
Honda
Jaguar
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
Nissan
Porsche
Tesla
Toyota
Volkswagen
Volvo
Ahány ember, annyi lista.
Alapvetően nálunk azonos kategóriában általánosan német, japán, francia/olasz a sorrend. De ez durva általánosítás. ÉRtelemszerűen VW előtt az Audi, mögötte a Seat/Skoda stb stb
Ilyen nincs, nem is fogsz találni sosem ilyen listát. Már a 3 német nagy gyártón is társaságok gyakran képesek úgy összeveszni, mintha az életük múlna rajta.
Amúgy az én listám a 3 márkával:
Audi
Mercedes-Benz
BMW.
Az én listám is szubiektív, mert régebben esküdtem arra, hogy a BMW jobb, mint a Mercedes. Aztán rájöttem, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!