Szerintetek milyen a presztízs sorrend? Védőnő, dietetikus, gyógytornász, mentőtiszt.
Mind ETK diploma, 4 éves képzéssel.
Szerintetek hogy van sorrendbe, melyiknek a legnagyobb-legkisebb a presztízse?
Nem tennék alapesetben különbséget közöttük, de ha már megkérdezted:
1. Mentőtiszt
2. Védőnő
3. Gyógytornász
4. Dietetikus
Társadalmi presztízsükről fogalmam sincs, és én nem szakma szerint értékelném, hanem aszerint, hogy az adott egyén mennyire alkalmas emberileg és tudásában a szakmájára. Egyébként az én szememben így nézne ki:
1. mentőtiszt
2. gyógytornász
3. dietetikus
4. védőnő.
1. Gyógytornász
2. Mentőtiszt
3. Dietetikus
4. Védőnő
De azt ugye tudod hogy egyik se orvos???!!!
Én gyógytornásznak tanulok. Elég nehéz,már több ember is átment védőnői képzésre mert ott nincs ennyi anatómia.
De mindegyik szép szakma.
1. mentőtiszt
2. dietetikus
3. gyógytornász
4. védőnő
igazából a védőnőt semmibe sem veszik, tapasztalatból mondom! és ha védőnő szeretnél lenni semmiképpen sem a PTE-ETK-t válaszd, mert az oktatás nem éppen jó a tanárok rettenetesen kivételeznek (természetesen, nem mindenki, de akinek az egész irányítás a kezében van ő nagyon szemét és sok embert lelkinyomorulttá tett) Jártam több ETK-n is, de ami itt ment az elszomorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!