Számos GTR tulaj miért szedi le a Nissan emblémát a kocsijáról? Szégyellik magát a márkát vagy más oka van?
Rengeteg olyan felvételt láttam már neten, amiben fura módon nem volt rajta a Nissan logó a GTR hátulján. Pl ebben a videóban is van jópár: https://www.youtube.com/watch?v=Nj9nwZCVrCo
Ezek a tulajok szégyellik, hogy messze nem olyan prezstízsű sportautóban tudnak csak vagánykodni, mint egy Ferrari, Mercedes vagy Porsche és ezért inkább leszedetik a logót? Bár szerintem akinek van pénze GTR-re és sznoboskodik az már eleve tudna venni egy R8-as Audi-t is ami szintén hasonló kaliberű (összkerekes, hasonlóan szép orgánumú a V10-es miatt), de sokkal nagyobb presztízsű. Mindenesetre szerintem írtó gáz dolog leszedni egy gyári emblémát.
Azért amiért az 1.4-es F Asztmáról és BMW-ről is leszedik.
"Letisztultabb lesz, nagyobb felület"
ez van
Persze, GTR-t azért vesznek mert rejtőzködni akarnak...
A letisztultság miatt valamint, ha elkezdik tuningolni akkor azért, mert úgy gondolják, hogy már valami egyedijük van, tehát az nem egy GTR, hanem egy GTR-re épülő egyedi cucc. Ez van rengeteg tuningautónál is.
(Aki ért hozzá annál szerintem a GTR-nek nincs kisebb presztízse, mint egy R8-nak. A GTR is egy fogalom, én németpárti vagyok, de ez az autó egy ikon ugyanúgy, mint egy 911, R8, stb. csak máshonnan jön)
Szégyellik :D Ez tetszik :D
Köze nincs hozzá. Sokkal letisztultabb, szebb mindenféle felragasztott jel nélkül, rengeteg autómárkánál megfigyelhető hogy leszedik.
Ha van egy véleményed amitől nem tágítasz (hiába baromság), akkor minek teszel fel kérdést?
Kifinomult elitréteg aki Jaguárhoz szokott? A Jaguár angol népautó, nézd már meg hogy mennyiért árulják. Gombokért veszel egy pár éveset, messze van az elittől.
A Ferrarit, Porschet ne hasonlítsd a GTR-hez, teljesen más emberek vásárolják. Egy új traktornak is van olyan ára mint egy Ferrarinak, mégsem John Deerekkel parkolnak Monacoban.
Hidd el, akinek van pénze egy GTR-t megvenni és fenntartani, az nem fogja szégyelni és emiatt lekaparni róla a márkajelzést. Ez egy stílus, szép letisztult formák amiket nem rondít el mindenféle felirat, jel, matrica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!