15-20 éves japán autók? Melyiket érdemes?
Swift
1.5 motorral
Ha nem utazol hatalmas csomagokkal es benzinest akarsz ezt vegyel
Konnyu fenntartani kenyelmes hogy beszallasnal nem lefele kell ullj remelem erted hogy ertem
Es lehet hogy csak en vagyok igy de a megjelenese is teljesen okes
Igaz ez csak max 15 eves korig van vagy annal fiatalabb nem tudom hogy a penztarcadnak megfelelne e
"Lehet hülye kérdés, de azonos korú autóra minek váltani?"
Így igaz, hülye kérdés.
ár, felhasználás?
Mert 1 millió körül, ha megbízhatóság, fenntarthatóság kell városba, akkor a vállalható kategóriában a hetes civic 1.6 benzin ott van, 110 lóerő és 3 cikk után rájössz, hogy miért praktikusabb mint a kategória társai.
Ha 2 körül nézegetsz, akkor 8-as civic.
Ez a kettő, amire bármikor voksolnék, nekem "sajna" B6 passat van dízelként, pályaautóként.
Városba már nem választanám.
" 6os jó ha család miatt nagyobb kell vagy kicsi a kocsi akkor rendben. De ezek idős kocsik, kollégám sem egy 25éves kocsit vett újra hanem akkor már egy 12évesre cserélte..."
A műszaki állapot és a használat mértéke számít, ha akarod mutatok én neked több olyan 10 éves volt céges autót, hogy a vételárát még egyszer ráköltheted, hogy mindene jól működjön, annyira széthajtották.
És nem hiszem el, hogy egy annak idején újonnan az átlagosnál drágább, most 15-20 évesen már megfizethető használt japán autó rossz vétel lenne, ha műszakilag rendben van. Kiváló felszereltség, igényesebb, kényelmesebb belső tér, nagyon jó futómű, jó zajszigetelésű belső tér, nagy nyomatékkal rendelkező motor. Ezeket az autókat élvezet vezetni, aki hosszabb utakat tesz meg vele annak ezek nem elhanyagolható tényezők. 10 éves használt autóknál ezeket nem fogja megkapni elérhető áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!