Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szombathelyen miért vesz szó...

Szombathelyen miért vesz szó szerint mindenki dízel kocsit?

Figyelt kérdés
Már olyan büdös van miattuk a városban hogy megfájdul a fejem ha 4 óra körül kell gyalog mennem valahová. És úgy ülnek 25 éves, osztrák bontóból kimentett roncsban, mintha valami Ferrari lenne.

2022. dec. 1. 10:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
74%

Mert nem vesz mindenki diesel kocsit.

Plusz gyári állapotában egy euro4 feletti diesel nem is büdös...

Mi lesz a következő álkérdés?

2022. dec. 1. 10:50
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy nagy eltérés lenne a városok járműllományaiban. Swiftet, Matizt, ilyesmiket már nem vesznek Szombathelyen?
2022. dec. 1. 10:52
 3/24 anonim ***** válasza:
57%
Debil vagy?
2022. dec. 1. 13:28
 4/24 anonim ***** válasza:
91%
udz valami statisztikát mutatni arra hogy ott jelentősen magasabb a dízel autók aránya mint máshol?
2022. dec. 1. 14:04
 5/24 anonim ***** válasza:
48%
A dizel nem büdösebb , sőt a benzinnek erőssebb a szaga.
2022. dec. 1. 15:22
 6/24 anonim ***** válasza:
87%
Szombathelyen miért kérdez szó szerint minden panellakó marhaságot?
2022. dec. 1. 16:46
 7/24 anonim ***** válasza:
89%
valószínű állnak a dugóban sokat, azért van büdös. Mondjuk ha a Pláza felé laksz, akkor nem csoda, hogy megfájdul a fejed. Dízelt inkább hosszú útra vesznek, ingázók, átutazók, meg akinek az tetszik :D
2022. dec. 2. 10:28
 8/24 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
90%

Én szombathelyi vagyok, három hete vettem egy benzines J Astrát.

Kérdező, kapok pacsit?

2023. aug. 11. 19:02
 9/24 anonim ***** válasza:
31%

Ezek jellemzoen a Kelet- Magyarorszagrol idetelepult iskolazatlan proli, munkas retegek. Ott meg mindig ezek a menok. 25 eves tdi, pdtdi, szinte az osszes 500ezer kilometer folotti, de meg azert huzzak a beluket.

Ezekkel mennek haza hetvegere, unnepekre a csaladjukhoz, meg ingaznak munkaba. A nagy futas miatt a magas benzinfogyasztast nem birnak megfizetni, az uj cr dizeleknek meg a javitasat. Igy ezeket minel tovabb probaljak havernal, vagy otthon takolni es eletben tartani.

Ugyan ez a jelenseg meg van Gyorben, Sopronban es a pesti ipari parkok kornyeken is. Regi dizel vw konszern = 90%-ban valami egyszeru melose. Es tenyleg ugy feszitenek benne, mint egy uj kocsiban. Borsodi, szabolcsi zsakfaluban egy golf 4 meg statusszimbolum. Ha megnezed a rendszamkeretet latod, hogy altalaban valamelyik elmaradott orszagreszbol van rajta cim, reklam.

2023. aug. 11. 21:45
 10/24 anonim ***** válasza:
68%
9es: keletről Pestre költözött proli vagyok, bár nem gyárban dolgozom hanem középvezetőként szellemi munkakörben. Van egy még nem füstölő, igen jó állapotú TDI-m, mert nem került milliókba, megbízható, olcsón fenntartható, keveset fogyaszt, és csak arra használom feleségemmel hogy felhajtsak az m3asra kettő/3 hetente a az ország keleti részére menni, városban kb soha, ott biciklivel járunk. Szerinted cseréljem le a rendszámtartómat hogy ne látszódjon rajta hogy egy keleti kereskedésből vettem hogy ne bántsa a szemedet?
2023. aug. 12. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!