Szombathelyen miért vesz szó szerint mindenki dízel kocsit?
Mert nem vesz mindenki diesel kocsit.
Plusz gyári állapotában egy euro4 feletti diesel nem is büdös...
Mi lesz a következő álkérdés?
Én szombathelyi vagyok, három hete vettem egy benzines J Astrát.
Kérdező, kapok pacsit?
Ezek jellemzoen a Kelet- Magyarorszagrol idetelepult iskolazatlan proli, munkas retegek. Ott meg mindig ezek a menok. 25 eves tdi, pdtdi, szinte az osszes 500ezer kilometer folotti, de meg azert huzzak a beluket.
Ezekkel mennek haza hetvegere, unnepekre a csaladjukhoz, meg ingaznak munkaba. A nagy futas miatt a magas benzinfogyasztast nem birnak megfizetni, az uj cr dizeleknek meg a javitasat. Igy ezeket minel tovabb probaljak havernal, vagy otthon takolni es eletben tartani.
Ugyan ez a jelenseg meg van Gyorben, Sopronban es a pesti ipari parkok kornyeken is. Regi dizel vw konszern = 90%-ban valami egyszeru melose. Es tenyleg ugy feszitenek benne, mint egy uj kocsiban. Borsodi, szabolcsi zsakfaluban egy golf 4 meg statusszimbolum. Ha megnezed a rendszamkeretet latod, hogy altalaban valamelyik elmaradott orszagreszbol van rajta cim, reklam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!