Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy turbós dízel személyautóná...

Egy turbós dízel személyautónál meg lehet hang alapján állapítani, hogy rossz a turbo? és ha igen akkor hogy?

Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha rossz a turbó akkor az érezni lehet főleg ezeknél a kis teljesítményű motoroknál.

Hang alapján és lehet ha leengeded az ablakokat és a sebesség fokozásánál hallani ahogy kifúj.

2022. nov. 27. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha csapágyas vagy letört a lapát akkor azt meghallod.

Mást nem soha.

De nem is szokott más baja lenni , vagy egyáltalán nem romlik el a turbó.

Persze az okos szerelő ráfogja annak akinek fingja sincs hozzá.

Ha dugulás vagy valami miatt kihagy a motor akkor már mondja is hogy turbó.

A kis apróságot megcsinálja és a turbó cserét meg felszámolja ami nem kevés pénz.

Nekem is volt hogy nem akart menni az autó és rögtön hát ez bizony turbó és porlasztó lesz.

Na én nem mentem bele mert valamennyire értek hozzá.

Míg végül saját magam levettem a tankot és volt egy csomó kosz benne, azt kitakaritottam és azóta is tökéletes a motor.

Olyan erő van banne , jobb mint újkorában és a fogyasztás is le ment vagy másfél literrel.

Pedig addig alig ment és sokall többet evett.

2022. nov. 27. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha van összehasonlítási alapod, extrém esetben (visít, sziszeg, szuszog, amit normál esetben nem csinálni, ezért kell összehasonlítási alap), talán.
2022. nov. 27. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!