Miért van jó illata a régebbi autóknak hidegen?
Figyelt kérdés
A dízeleknek is van egy jellegzetes, nagyon jó illata indítás után. Főleg amikor már hugyozik a porlasztó és szürkén füstöl. Na meg a benzineseknek is van egy másik, szintén tök jó illata🤗
De csak amíg hideg a motor.
Volt olyan motorom, aminek cdak addig vólt ilyen jó illata, amíg rajta volt a szívató, ha levettem, elmúlt😔
Ez miért van?
Én már a kipufogógáz illatából tudni szoktam, hogy milyen motor van az elém kikanyarodó, valószínűleg még nem üzemeleg és a kipufogónál gözölgő autókban.
Nyáron ezt miért nem érzem? Legalább ennyi jó van a télben😃
2022. nov. 26. 13:16
11/15 anonim válasza:
#10: szerinted majd akkor a gyártók nagy duzzogva nem fognak autót gyártani az európai piacra, hogy PROFITOT TERMELJENEK, mert megsértődtek az EU-s szabályhozókra? Ugyan már. Nekik teljesen mindegy, hogy mit fognak gyártani, az embereknek az autó kell, ők meg ebből élnek. Ugyanakkor azzal egyet értek, hogy kissé túlszabályozott a rendszer, de azért azt is be kell látni, hogyha a gyártók nem lennének rákényszerítve, hogy tisztább autókat gyártsanak, még mindig ott tartanánk, hogy felárért vehetsz katalizátoros autót, a dízelek meg adagolóval ketyegnének, és okádnák a kormot. Kell valami, amivel pórázon lehet tartani őket. (Amúgy meg a bolygót kicseszettül nem érdekli, hogy mennyire szennyezett a levegő, nem azzal van a baj, hanem hogy a kapzsiságok miatt az emberiség ezerszer hamarabb fogja kipusztítani magát, de ez már elég erősen off topic).
12/15 anonim válasza:
11. 100% egyet értek veled végre valaki aki érti a dolgokat, viszont a gyártóknak továbbra se fogja meg érni mert mint mondtam meg láthatod te is az úton 10 autóból 1 elektromos magyarán nem fognak az emberek olyan kocsit venni amivel télen nem lehet fűteni mert a hatótáv el is megy nyáron nem lehet klímázni és még eleve gyári adatokkal se tud egyik sem pár száz kilométernél többet aztán meg lehet 1 napot tölteni. Szóval erről van szó az autó gyártók nem fogják magukat csődbe vinni így az EU enyhíteni fog a szabályokon muszály lesz nekik. Az autó gyártók miatt is meg az emberek miatt is.
13/15 anonim válasza:
Az én autómnak szelepszár szimering bukéja van xd
14/15 anonim válasza:
dízelnek semmilyen körülmények közt nincs jó illata, de a régi benzineseknek igen az van többnyire. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!