Mely régebbi típusú autóknak a legjobb a fogyasztásuk?
Autót szeretnénk venni a közeljövőben és az érdekelne, hogy milyen típusú autók fogyasztanak a legkevesebbet százon.
Köszönöm előre is a segítséget!
24/N
Milyen összeget szánsz rá? Mire használnád? Mennyi neked a kis fogyasztás? Mekkora autót szeretnél kb?
Kicsit hiányos a kérdésed. Ha ezekre válaszolsz, többet tud az ember segíteni.
A legkevesebbet fogyasztó régi típusú autó:
Ha fontos a kis fogyasztás, akkor gondolom minél kevesebb pénzből fenntartható autót keresel (nem csak tankolni kell az autót). Én megnézném a suzuki swiftet. Az 1.3 16V-es motorral elég jól fogyaszt, van hozzá alkatrász, elég megbízható típus stb...
Ez tiszta fizika. Minél könnyebb az autó, annál kevesebbet fogyaszt.
Szintén fizikai oka van, de neked nem kell érteni, legyen annyi elég: dízel.
Max 2oo ezret szannek ra. Eleg egy kicsi kocsi is :)
En is a suzuki swiftre gondoltam vagy az altora
Ki lehet fogni 200-ért is viszonylag jó állapotban lévő idős kis kocsit, de nagyon meg kell nézni, mit veszel.
Én azt ajánlom, hogy a régi Swiftek között keresgélj, és nézz meg minél többet 200 ezer környékén. Nehéz lesz, de lehet találni. Én 4 évvel ezelőtt vettem egy 2-es Polo-t 180 ezerért, azóta sincs semmi baja.
Szóval nem lehetetlen dolog ez, csak türelem kell hozzá. :)
Aixam 400 ez keveset fogyaszt, de nem ezt ajánlom.
Saxo 1.5 D? Ennyiért ennél jobb fogyasztásút nem kapsz, de ebből se top állapotút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!