Hogy kell bánni egy kis benzines autóval? Mire figyeljek? Karbantartás, vezetés stb.
Vettem egy kis benzines VW-t, 54 ps.
Városi vagyok, nem használom minden nap (!), de kb hetente / kéthetente autópályán is megyek oda vissza kb 150 km-t, vagy ha kirándulni megyek többet is.
Az egész családomnak dízeles autója van, úgyh ők kilőve ilyen szempontból.
Tanulni benzinessel tanultam, bár az egy vadiúj autó volt, az enyém meg 2009-es…
Mire kell figyelni egy kis benzines motornál? Karbantartás, hogy hajtsam, garázs stb. Minden érdekel, köszi előre is :)
#9 nem is értem miért dízelen tanulnak, teljesen életszerűtlen, dízel kamionba kell autóba benzines :P
De igen alapvetően így lesz hajtókarcsapágyas a motor, én is rászóltam a nőmre hogy a hegyre ne 4-esbe menjen már 1300 fordulattal mert rohadtul nem fogom levenni az olajteknőt sem a henerfejet a kedvéért :) de ő tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!