Egyhuzamban mi volt a leghosszabb táv amit megtették autóval vagy motorral? Mennyi időbe telt és hány km volt?
Hogy bírtad és milyen élmény volt?
Konkrétan milyen járművet használtál?
Budapest-Nürnberg kb 800 km.
Örültem, hogy ott vagyok. Unalmas és fárasztó ennyit vezetni.
Utasként kb. 1300 km, a Fekete tengerhez mentünk nyaralni. Egy teljes nap volt, kora hajnaltól késő estig. Nehezen bírtam, maga az utazás rossz élmény volt. Fárasztó, kényelmetlen, és hányingerem van az autóban olyan 4-5 óra után. Skoda Octavia. (Szerencsére a következő években már két részletben tettük meg az utat, szállással félúton.)
Sofőrként 60 km volt a leghosszabb, gyűlölök vezetni szóval az is rossz élmény volt. Egész úton féktávon belülről "toltak" hátulról a kamionok, pedig picikét még gyorsabban is mentem mint a megengedett. 1 óra volt az út. (Ford focus)
Athén-Budapest 1490 km. Fiat Croma
Szeged-Varsó 1050. Fiat Croma
Szeged-Hamburg 1330. Bmv
Általában 100 km/óra átlagsebesség körüli idő, Úgy hogy gyakran 200 fölött mentem. Csúcs: 250 km/h.
7-hez:
A fáradtságtól volt, hogy érkezéskor "majd kiestem" kocsiból. A hamburgi utat csak kétszer csináltam egy szuszra, később megaludtam félúton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!