Nálatok a forgalmi vizsga, milyen hangulatba telt?
Az oktatóm és a vizsgabiztos végig dumáltak napi dolgokat. Az oktató mellettem ült, időnként mondta, hogy fordulj jobbra, menj balra stb.. Hozzám nem szóltak, de jobb is..
Elsőre sikerült. Szerencsémre éppen dugó lett, így csak lassan tudtam menni, és szerintem nem akartak órákig a dugóban csücsülni. Voltaképpen csináltam egy nagy kört..
Nekem 2 forgalmi vizsgám volt. Az elsőnél előre szólt az oktató, hogy a vizsgabiztos nem túl kedves és nem is bírja, így azon a vizsgán mindenki nagyon feszült volt, senki nem szólalt meg kb. Már abban a kb. 10 percben míg meg nem buktam 😂 De a végén kiállt mellettem az oktató, hogy nagyon ügyes vagyok csak izgultam.
A második vizsgán egy jófej vizsgabiztos volt, végig beszélgettek az oktatóval és néha velem is, szóval egészen nyugodt voltam ígyis, így sikerült szerencsére.
Sajnos az első vizsga után én eléggé ráparáztam, azt hittem hogy nekem ez nem megy stb...úgyhogy ebben ne kövesd a példám! :)
Végig dumáltak. Az útvonal végén a VB-t el kellett fuvaroznom egy helyre, hogy a privát ügyeit intézze, utána vissza a helyi közlekedési felügyelethez.
Az oktatóm olyan volt mint a pincsikutya, mindenben a VB-t helyeselte, a legkisebb dologoban sem mert ellentmondani neki, vagy megkérdőjelezni. Olyan dologban sem, amiben egyértelműen nem volt igaza.
Az elsőnél folyamatosan dumáltak, én meg olyan hülye voltam, hogy arra figyeltem, így egy apró dolgot benéztem, emiatt meg is buktatott.
A második végig kussban ült. Kicsit feszült volt a hangulat, de legalább tudtam figyelni. Igaz, ekkor elkövettem egy szarvashibát, így megbuktam.
A harmadikon beszélgettek pár mondatot, tehát oldott volt a légkör, de nem terelték el a figyelmem. És végül sikeres is lett a harmadik vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!