Forgalmi vizsga előtt állok. Nektek milyen volt a vizsgabiztos? Nagyon sok eltérő véleményt hallok.
Figyelt kérdés
2020. febr. 26. 16:18
1/15 anonim válasza:
Én 11.én megyek másodjára😊 Nekem egy mogorva idősebb bácsi volt, aki vizsga előtt panaszkodott az oktatómnak mennyire nem tudott aludni éjszaka a front miatt😂 Addig voltam teljesen nyugodt, még nem mentünk be az eligazitóba vagy nem tudom minek hívják azt a szobát, ahol kihúzod a megfordulást a parkolást meg az útvonalat. A bácsi rendesen rám förmedt, hogy üljek már le vele szembe. Ígyis úgyis leültem volna szóval lehetett volna szerintem kevésbé megalázóbb módon közölni ezt😊 Már ott tudtam, hogy megfogok bukni mert rámjött a stressz.. Az első 5 percben megis buktam saját magam hibájából.. Behajtottam a lakó pihenő övezetbe, így megbuktattam magam. A 2. vizsgám szerencsére késő délután lesz, nem korán reggel, így már most nyugodtabb vagyok. Megfogadtam, bármennyire lesz morcos a vizsgabiztos ignorálom😀
2/15 anonim válasza:
Rosszul írtam.. üljek már le vele szembe
3/15 A kérdező kommentje:
Hány óra után mentél 30? Volt előtte tapasztalatod vagy nulláról kezdtem.Igen én is olyat hallok valamelyik nagyon rendes tényleg úgy áll hozzá hogy tanuló vagy még,de van ellenkezője is.
2020. febr. 26. 17:14
4/15 A kérdező kommentje:
Kezdted?*
2020. febr. 26. 17:15
5/15 anonim válasza:
Azon ne csodálkozz hogy nagyon sok eltérő véleményt hallasz. Már csak azért se, mert nagyon sok eltérő vizsgabiztos létezik!
Aki megbukik tuti hogy "szemétláda" volt a vizsgáztató, akinek sikerül azé esetleg "elfogadható vagy normális"
Egyébként kell egy rakás szerencse is szinte mindig!
6/15 anonim válasza:
Első vagyok. 42 óra után mentem. Az oktatóm szentül megvolt győződve hogy átfogok menni😊 Ez a saját hibám buktatója volt, ha nem stresszelek nem nézem be.
8/15 anonim válasza:
Ahogy már írták, ahány vizsgabiztos, annyi féle ember, és még egy vizsgabiztosnak is lehet jobb, vagy rosszabb a hangulata, lehet elnézőbb, vagy szigorú.
A vizsgabiztosok nem kapnak több fizetést azért, ha megbuktatnak, arról kell meggyőzni, hogy képes vagy oktató felügyelete nélkül tovább gyakorolni (senki nem az oktatóval töltött rövid idő alatt tanul meg vezetni)
9/15 anonim válasza:
Nálam nagyon aranyos biztos volt, végig nevettünk a vizsgát az oktatómmal meg vele, és végül átmentem. 36 óra, 0ról.
10/15 anonim válasza:
Nekem már volt négy vizsgán, mindegyiken más vb volt. 2 ebből nagyon komoly, szigorú volt (férfiak) még csak az oktatómmal sem beszélt, a másik kettő (nők) pedig lazàbbak voltak és beszélgettek az oktatómmal is közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!