Van olyan ember, aki Szegeden a forgalmi vizsgán kenőpénzzel ment át?
Figyelt kérdés
Én nem fizettem mikor vizsgáztam és átmentem. Természetesen csak névtelenül,de kíváncsi vagyok erre, mert úgy hallottam eddig, hogy Szegeden kenőpénzzel nem lehet átmenni. Most cáfoljatok meg.2019. nov. 30. 18:43
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok szegedi, biztos van ott is több autósiskola. Olyan szerintem nem létezik hogy nincs egy ember se aki nem fogadja el a pénzt. Én nem fizettem de elsőre meglett a jogsim, a forgalmin az oktató nyomta helyettem a gázt amikor bizonytalanul lassabban mentem a kelleténél, vagy nyomta a féket ha lassítani kellett. Jófej volt, hibát nem vétettem, amivel másokat veszélyeztettem volna így nem kötekedtek.
2/4 anonim válasza:
Elsőre átmentem én is Szegeden, nem fizettem semmit.
Az oktatómat kérdezgedtem erről, de azt mondta nehogy megpróbáljak ilyen hülyeséget. :D Azt mondta, hogy más városban lehet megy a kenőpénz, de Szegeden nem. Amúgy nem is akartam fizetni, csak mindenki sokkolt, hogy csak azzal lehet átmenni...De lám...nem volt szükség semmi ilyenre.
3/4 anonim válasza:
Nem is lehet őket megkenni. A vizsga időpontja előtt pár órával derül ki a vizsgabiztos személye. Még a vizsgabiztosok sem tudják megmondani reggel 7-kor kiket fognak vizsgáztatni 9 órakor név szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!