Érdekelne manapság (2019) ben hogyan zajlik a forgalmi vizsga? Mikre kell leginkább figyelnem? A pótóra az oktatónak megy? Kinek hogyan lett meg?
Nemsokára vizsgázok. Az oktatóm 10 pótórát vetetett velem. Bár nem azért mert olyan rosszul vezetek. Szerintem pénzéhes. Először mégtöbbet akart. Mondtam semmiképp sem .
Sajnos, interneten elég sok rémsztorit olvasok , hogy lefizetik a vizsgabiztost. Előre megbeszélik az oktatóval ki bukik meg. Belenyul az oktató a pedálokba szándékosan . És, hogy perverz oktatók vannak főlek a nőket érinti...
Tehát pénzben eléggé szűkölködöm és a jogsi is sürgős lenne . De ezekután mégis mire számíthatok?
Attól tartok pénzbehuzás miatt fognak megbuktatni.
egyébként nem vagyok megelégedve az oktatómmal. rengeteg orat leadott mar, alig parkoltat . Szerintem nem adott le mindent . es meg egyebek.
Van h perverz is , és ordibál. 22/N
Köszi a választ!
Kihúzod az feladatot és az útvonalat, adminisztráció, a gépkocsit ellenőrzöd, elindulsz és mész amerre mondják, közben végrehajtod a kijelölt rutinfeladatokat és betartasz minden közlekedési szabályt, majd a végén visszatértek a vizsgaközpontba.
Kisebb hibákért hibapontot kapsz, 10 hibapontig még sikeres a vizsga. Viszont ha súlyos hibát vétesz, akkor azonnal bukás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!