Most 26. -án lesz a forgalmi vizsgám autóból, tudtok tanácsot adni?
Azt tudom, hogy ki kell öltözni
Vannak még ilyen dolgok amitől a vizsgabiztos elnézőbb lehet?
Attól, hogy kiöltözöl, nem lesz elnézőbb. Az az alap, hogy normálisan felöltözve mész.
Ismered a bukást okozó hibákat, ne kövesd el őket.
Ki kell öltözni 😂😂😂😂😂
Hát sírok b+
Majd akkor is legyél kiöltözve, ha elcsapsz egy gyalogost, mert az ugye fontosabb, mint a lazaság, kényelem, vezetni tudás.
Inkább a pénztárcádat öltöztesd fel rendesen.
Tisztában vagyok, hogy mik a hibák stb.
Haverom mondta (és az oktatóm is), hogy ha elegánsan(ing) jelenek meg akkor az egy + pont nála
Olyanokra gondolok elnézés alatt, hogy messze van a gyalogos a zebrától ezért nem lassítok le, de ő máshogy ítéli meg és bukás
Ezekre, nem az, hogy a stop táblánál rányomok a gázra és megállás nélkül átrongyolok rajta stb.
Amúgy köszi nektek k****szott jófejek vagytok :)
Szerintem ez alap lenne, csak sokan sz*rnak bele
Érettségire sem szakadt nadrágban megyünk
En multhet elott vizsgaztam masodjara.
Megkaptam elv. Legjobb biztost es en voltam az utolso.
Menjel lassabban mint a vezetesi orakon. Mindenkit engedj el. Legyel nagyvonalu az plusz pont elvileg. Inkabb lassits zebranal ha megy arra a gyalogos max tobbet allsz nem lesz belole semmi.... egeszseges izgulas oke... jobb labbal kelj fel. Nezd a tablakat. Probald huzni az idot, hogy a busz mogott allsz meg stb.. maradj kussban vegig... az elejen ellenorzod az autot mondod h amit eddig ellenoriztel rendbe a fekproba van mar csak hatra. Utana addig varsz meg azt nem mondja a biztos hogy mehetunk vagy az oktato... aludd ki magad elotte... igyal meg egy energiai italt ha szoktal az felporget... forogjon a fejed... indexelj sokat... figyelj nagyon ha sokaig zold a lampa elveszed a gazt ha sargara vallt es fektavon kivul vagy megallsz (akár erősebben is fekezhetsz de nezd a tukrot ilyenkor h nem e jonnek beled)
Nincs azzal baj ha megbuksz... alt. akik sietnek a jogsival es elsore megakarjak kapni rastresszelnek mint en azoknak sokkal nehezebb... szoval ne ugy allj neki inkabb hogy vagy atmesz vagynem ha nem akkor majd ott a masodik vizsga...
Ha nem adtal kenopenzt es fiu vagy keszulj arra hogy az elso vizsgad sikertelen lesz...
Kalappal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!