Mennyi időbe telt eladni az autókat?
Amikor eladó sorra kerűlt az autótok mennyi idő alatt adtátok el?
És mennyit engedtetek belőle?
Illetve nálatok is jelentkeztek kisebbségiek hogy tobb száz ezerrel kevesebbért meg veszik?
Attól függ, hogy mennyire sűrgős eladnod illetve számít-e a pénz.
Másfél milliós autóból engedtem 250-et de egy nagyon normális magyar srác vette meg kb 1 hónap alatt.
Telefonszámot nem szoktam megadni a hirdetésben. írjon ha akar valamit. Ha meg komoly a dolog akkor adok telefonszámot.
Testvéreknek nem szabad eladni. Eleve már telefonba alkudozik aztán miután megvette még fenyegetőzik, hogy ez is rossz amaz is rossz stb adjál vissza pénzt. Szerencsére nem saját tapasztalat hanem ismerősi körben volt ilyen.
Én most adtam el 3 nap alatt, 350 ezer fix árért hírdettem meg, volt egy aki felhívott, hogy esetleg 250 ért adnám-e?! Majd jött egy érdeklödő aki elvitte 300 ért, az állás miatt keletkeztek egyéb hibák, és már nagyon akartam szabadúlni is.
500 Euróért vettem 5 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!