Mennyi idő telt el az első autód után, mire megtudtad venni a nagybetűs Autót?
Figyelt kérdés
Azt az autót ami mellett büszkén húzod ki magad, hogy na ez az enyém..2020. aug. 26. 14:51
1/6 anonim válasza:
Az első után 2,5 évvel meglett az álomautó. Csak ugyanennek a típusnak a fiatalabb, kevesebbet futott, erősebb verziójára cserélném (felszereltségben nincs is nagyon feljebb)
2/6 A kérdező kommentje:
Milyen autó, elárulod? Mennyi volt vele a gond, mennyi munka volt vele?
2020. aug. 26. 14:57
4/6 anonim válasza:
Nekem már az első is ilyen volt. Nem egy ütött kopott olcsó kotlát vettem elsőre sem. 6 évvel később vettem meg a második autómat, ami az első vadonat új 0 km-es autóm. De megbántam. Semmivel sem jobb a régihez képest. Nem egy űrhajó. Rengeteg garanciális probléma is van vele. A régi használt autómmal sokkal kevesebbet jártam szervizbe. Eddig nekem ez a kettő volt/van.
5/6 anonim válasza:
Őszinte leszek - szerintem nem szégyen -, én kaptam, így nem kellett várnom.
6/6 anonim válasza:
Igazából nekem soha nem volt vágyam autóra. Közel 30 éves koromig tömegközlekedéssel jártam, valahogy bele sem képzeltem, hogy vezetni akarnék.
Viszont most első autóm egy céges autó. Alsó-közép kategória, teljesen alap felszereltség. Semmi extra, cserébe nekem alig kerül valamibe és még mindig menőbb, mint tömegközlekedéssel járni.
Ha nagyon akarnék, akkor vehetnék sajátot (csak jelenleg minek). Nagy vágyaim nincsenek, annyi, hogy jó lenne egy erősebb ami azért nem 1.6 benzin és nem tolom ki a lelkét, hogy menjen pályán. Vagy jó lenne kényelmesebb felszereltség amik megkönnyítik az utazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!