Mi volt az első reakciótok mikor megtudtátok a terhességet?
Még nem fogtam fel. Kettős érzés van bennem, egyszerre vagyok boldog, ugyanakkor meg is ijeszt, hiszen nagy felelősség, mostantól mindig ő lesz az első és remélem hogy mindent megtudok adni amit kell.
Nem számítottam arra, hogy első hónapban összefog jönni, mindig csak megszakítással védekeztünk így azt gondoltam, hogy biztos egyhamar nem leszek terhes.
Arról ne is beszéljünk hogy gondolni sem akarok arra,hogy valami baja legyen (ami vizsgálatokkal, uh-val) pedig aztán én izgulós vagyok, de igyekszem nem végigaggódni a terhességet.
25N
1. Terhesség " Nem túl korai? Mihez fogok kezdeni? Jézusisten!!!"
2. Terhesség "Jól meggondoltam én ezt? Biztos akarok még egyet?"
Elsőnél 4 év próbálkozás után nagyon boldog voltam, semmi kétség nem volt bennem.
A második is tervezett volt, csak nem gondoltam rögtön a második hónapban sikerül. "Basszus,tényleg ott a második csík? Á,az biztos csak szellemcsík. Fú, még várhatott volna pár hónapot...." Gondoltuk a második babára is sokat kell várni, de így két év sem lesz a korkülönbség. 21 hetes vagyok,de azóta se tértem magamhoz :)
Elsőnél hihetetlenül izgatott lettem, fel alá járkáltam nem hittem el hogy mindez velem történik alig vártam h a férjem hazaerjen, még az ebéd is leégett mert délutáni vizeletből csináltam es nem tudtam koncentrálni 😂
Második babára 1.5 évet vártunk és csak ültem a teszt felett es nem hittem el hogy végre sikerült, de féltem is mert IR és PCO miatt vártunk rá es sok gyógyszert kellett szednem és féltem nehogy baj legyen :)
Az első gondolatom (előre is elnézést): "mi a faaaaasz?"
Terveztük, de az volt az első próbálkozós hónapunk és nem is gondoltam hogy pozitív lehet a teszt. Igazából csak azért teszteltem, hogy ne kezdjek el kattogni azon, hogy mi van ha máris összejött. Az én ciklusom nem tűpontos, így mikor nem jött meg akkor gondoltam; na gyorsan pisilek egy negatívat, hogy ne kezdjek el kattogni, hogy mi van ha máris összejött. Még a kontroll csíkot sem vártam meg hogy kijöjjön mikor már félre is raktam és mentem a dolgomra. Aztán pár perc múlva gondoltam kidobom és akkor láttam meg a két csíkot. Egyszerűen nem tudtam elhinni, azóta már egy éves a fiúnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!