Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első terhességet végig hánytam...

Első terhességet végig hánytam, most a üásodiknál nem is émelygek?

Figyelt kérdés

Járt már valaki így?

10 hetes vagyok.

2019. febr. 8. 06:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Pont így vagyok. Az elsőnél 20. hétig masszívan hánytam, és a szülés alatt is. Most néha émelygek reggel, összesen kb 4x hánytam, 13 hetes vagyok, minden rendben. Te se izgulj!
2019. febr. 8. 07:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Első terhességemnek semmi más jele nem volt, minthogy elmaradt a menstruációm, aztán a 19. héttől a magzatmozgások.

Második: 6-13. hétig masszív émelygés, egyszer sem hánytam.

Harmadik: első trimeszterben minden nap délután négy körül jelentkező gyomorégés és nagyon érzékeny mellek. Ennyi.

2019. febr. 8. 07:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Az elso terhessemnel a mellfeszulesen es az allando alomkoron kivul semmi panaszom nem volt. Bezzeg most a masodiknal.... ugye emelygek mint a kutya!!!! :(
2019. febr. 8. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél még kórházba is kerültem, annyit hánytam. (Lány lett)

Most 21 hetes vagyok a tesóval, talán ha egyszer émelyegtem. Szinte semmi tipikus terhes tünetem nincs. Ő kisfiú lesz 3 doki szerint is.

2019. febr. 8. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!