Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyek a legideálisabb autók...

Melyek a legideálisabb autók sok utazásra, mindenféle terepen 20 millió forintig?

Figyelt kérdés

Ha vége a pandémiának, mindenféle országba el akarok menni. Ahova csak autóval el lehet menni, oda elmennék…

Melyek azok az autók ilyen árkategóriában melyek valamennyire kényelmesek is, de főleg jó bennük a motor és éveken keresztül használhatóak, megbízhatóak?

Friss jogsis vagyok, nem értek az autókhoz. De egy családtagnak hála lesz lehetőségem ilyen magas (jó tudom, hogy valakinek ez sem drága, de nekem nagyon is az) árkategóriában nézelődni…

2022. febr. 24. 21:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Miert kell mindenféle terep ?
2022. febr. 24. 21:42
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Bar én egy kia sorentoval csináltam ilyet, a szír határon is voltam, iranban is, mindent megoldott, és kényelmetlennek tűnik de nem az . Elozgetni azért nem vicces vele de ez Lengyelország északi részén volt gond, azt Litvánia Lettország körül már nincs forgalom így onnantól megint jo.
2022. febr. 24. 21:44
 3/16 anonim ***** válasza:
42%
#1 Néha azért haza is jönne, nem?
2022. febr. 24. 22:07
 4/16 anonim ***** válasza:
36%
Na és hol a 20 millád?
2022. febr. 24. 22:32
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
Olyan autó, ami megbízható, terepen is jó (terep alatt a terepet értem, nem a sóderral vagy kaviccsal leszórt sík utat a szőlőben), és aszfalton is normálisan (tehát nem a külső sávban 90-nel száguldva, közben a menetzajtól megsüketülve) lehet vele utazni, nem létezik. Sem olcsón, sem drágán.
2022. febr. 24. 22:57
 6/16 anonim ***** válasza:
20%
alapból légrugós legyen, minimum hat henger, három liter, automata váltó,(szíjas), nem szedan, ne legyen túl magas,sem fehér, sem fekete ne legyen, inkább gyöngyház bordó, vagy gyöngyház sötétzöld.( klíma alap)
2022. febr. 24. 23:36
 7/16 anonim ***** válasza:
20%
Pár éves GLE merci elég baszó lenne. Megkerülheted vele a földet párszor. Nagyon kényelmes utazó autó, pályán se fognak lenyomni, kényelmes, luxus, erős. A luxus 3 alapelvét tudja. Kényelem, csend és erő. Mind megvan benne.
2022. febr. 24. 23:41
 8/16 anonim ***** válasza:
96%
KRAZ
2022. febr. 24. 23:45
 9/16 anonim ***** válasza:
45%
Cybertruck.
2022. febr. 25. 01:06
 10/16 anonim ***** válasza:
58%
#5 de bizony, úgy hívják hogy Subaru
2022. febr. 25. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!