Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyek a legideálisabb autók...

Melyek a legideálisabb autók sok utazásra, mindenféle terepen 20 millió forintig?

Figyelt kérdés

Ha vége a pandémiának, mindenféle országba el akarok menni. Ahova csak autóval el lehet menni, oda elmennék…

Melyek azok az autók ilyen árkategóriában melyek valamennyire kényelmesek is, de főleg jó bennük a motor és éveken keresztül használhatóak, megbízhatóak?

Friss jogsis vagyok, nem értek az autókhoz. De egy családtagnak hála lesz lehetőségem ilyen magas (jó tudom, hogy valakinek ez sem drága, de nekem nagyon is az) árkategóriában nézelődni…

2022. febr. 24. 21:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Ez a minden terepen a vilag korul ott bukik meg hogy terepre terepgumi kell aszfaltra normal, a terep gumi aszfalton xar mert jobban kopik es kevesbe tapad, normal gumi meg elassa magat terepen. Hacsak nem valami kocka tatraval akarsz menni, en inkabb kompromisszumot kotnek
2022. febr. 25. 06:45
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Dacia bármelyik jó.
2022. febr. 25. 12:59
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos ilyen összegért nem tudsz ilyet venni, gyűjts még!
2022. febr. 25. 13:39
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
Esetleg mehetnél fapadossal, annak mindegy, mi van kilométerekkel alatta.
2022. febr. 25. 18:58
 15/16 anonim ***** válasza:
37%
Hát így ennyi pénzért egy VW Touareget ajánlok. Mindenütt is nagyszerű autó, autobahnon tartja csendben a 220at ha kell, és ha kell, tengelyig érő sárban is simán vágtat előre.
2022. febr. 25. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:
2022. febr. 26. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!