3 millió Ft-os keretből milyen típusú Mercedest vennétek? Más márka nem jöhet szóba (max Audi, BMW), csak prémium autóba ülök
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 20:17
1/19 anonim válasza:
3 misis merci minden csak nem prémium
2/19 anonim válasza:
:)) ennyibol mercit nem kapsz, max valami leharcolt romot
4/19 anonim válasza:
10 alatt nem árulnak mercedest, de szerintem 16-18 között lehet olyat venni amiben már van kormány is :)
5/19 anonim válasza:
Egy jó lerugott lomizós 190E. Amsterdamból elvisz gond nélkül Vladivostok-ig.
7/19 A kérdező kommentje:
nagyon fontos mivel jelenik meg az ember az utcán, szinte minden második autó prémium Magyarországon, szóval egyértelmű hogy nekem is olyan kell. Pár milliót hozzádobok akkor, abból már jó lesz
2022. febr. 20. 21:13
9/19 anonim válasza:
Veletlenül nem te voltal a 6-os BMW-s? Stilus, szóhasznalat stimmt. Ha majd megkapod, megint az ívet ne csodalkozz. :) lesz pipi felszedés is tarsitva az elegans, prémium megjelenéshez?
Amugy meg szerintem nem annyira fontos, hogy mivel jelenik meg az ember, és azert mert sokan veszik a tizeneves 3+ gazdas csillagos/veses/karikas "prémiumokat" amik rohadnak, fekvőrendőrökön hallani lehet a futóművek segelykialltasait az egy nagy no comment semmi több.
10/19 anonim válasza:
A stílusából ítélve ez ugyanaz lesz aki minimálbérből akart bömöst venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!