Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyek azok az autómárkák...

Melyek azok az autómárkák melyek presztízsben és árakban nagyjából a Volkswagen szintjén vannak?

Figyelt kérdés

2022. febr. 7. 07:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

a "presztízs" hit kérdése, arról nem vitatkozom

minőségben mondjuk egy Toyota, pláne Lexus bőven hozza a VW szintet, sőt, a Lexusnak igazából már egy másik iskola

2022. febr. 7. 09:41
 12/28 A kérdező kommentje:

#11.

Hát igen, a Lexus szerintem is egy egészen másik ligában játszik, de ha jól tudom akkor a LC500 CONVERTIBLE a legdrágább autójuk és maximum 42 millió az ára.

2022. febr. 7. 09:45
 13/28 anonim ***** válasza:
70%
Az a baj, hogy te a presztízst pénzben méred, közben meg egy alapabb pl 5-ös bmw-nek pl mindig is nagyobb lesz, mint egy 30 millióra extrázott vw Arteonnak.
2022. febr. 7. 09:52
 14/28 A kérdező kommentje:

#13.

Nem pénzben mérem, de szerintem azért az a Tendencia hogy aminek magasabb a presztízse, annak magasabb az ára… Hacsak nem valami olyan extrát tud, ami mondjuk nagyon praktikus, a konkurenciával ellentétben.

De azért ilyen 30-40 millió felett, vagy akár alatta is, szerintem az autók abszolút presztízs termékek.

Egy 40 millás Ford Raptornak is meg van a presztízse, csak abban benne van egy szándékos kommunikáció is, hogy “tessék nézd pénzes proli/redneck vagyok!”.

És pont ezért furcsállom, hogy egy 30 millás BMW-nek tényleg nagyobb a presztízse mint egy 47-48 millás VW-nek.

Például egy Omega óra is nagyon drága és maga az Omega Us presztízs márka, de a legdrágább órájuk soha nem lesz drágább mint a legdrágább Rolex, mert maga a márka alatta van presztízsben.

2022. febr. 7. 10:03
 15/28 anonim ***** válasza:
38%

Ha a Volkswagen-re gondolok nekem a "szegény seggfej BMW-je" jut eszembe, azaz, az veszi, akinek nincs pénze BMW-re, de ugyanolyan segg, mint az átlag BMW-s. Ennyit a preztízsről.

Egyébként nem is kifejezetten szépek a VW-k (na jó, az új Polo abban a lila színben bitangjól néz ki) és nem is annyira megbízhatóak. Lehet, hogy jó a kasztni, de ha baja van, általában a motor döglik be, az meg baromi drága.

2022. febr. 7. 12:46
 16/28 anonim ***** válasza:

#12: Lexust tényleg vegyük ki (de mondjuk a Camry-t is) mert az prémium márka.

A "presztízs" szerintem nem pénzben mérhető... van, aki német autóra esküszik, van, aki csak a japánba tud beleszeretni, a többire legyint (Honda), van, akinek az amerikai autók a valami.

A VW alapvetően egy jó márka, nincs vele semmi baj, de én inkább vennék egy új Toyotát vagy Hondát, mint egy új VW-t (azonos kategóriában és felszereltséggel).

2022. febr. 7. 15:46
 17/28 anonim ***** válasza:

Nem, szerintem egy 30 millás 5ös BMW-nek most nincs nagyobb presztízse, mint egy full full 48 millás Touaregnek. A Touareg, ahogy írták előttem is, mindig eléggé egyedi cucc volt, annyi a lényege, hogy drabális SUV, ami nagyon bír menni, de a SUVok nagy részével ellentétben tud egy dolgot: valódi terepen menni, és kijönni bárhonnan. Illetve sok tonnát elhúzni gond nélkül.

Írtad, hogy egy XC90 32,8 milla, a Touareg 48. Hát a fullos Touareg mellett az XC90 egy rossz viccnek tűnik kb, és nem rosszból írom, mert szeretem a Volvót. Így nézve nem is akkora nagy a különbség.

2022. febr. 7. 21:44
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
#17 Az az auto nem csak terepen tud nagyot menni, palyan a leggyorsabb SUV a nagy dizellel. Nem gyerekjatek. Az emlitett Volvo valoban nem egy kategoria vele.
2022. febr. 8. 00:07
 19/28 anonim ***** válasza:
Én mondjuk nem költenék 48 milliót egy Tuaregre. Oké, én alapból nem értem az SUV mániát. Ha ennyi pénzem lenne egy kocsira, Teslát vennék. Gyorsulásban és preztízsben kenterbe veri ezeket.
2022. febr. 8. 08:21
 20/28 anonim ***** válasza:

19es

Nem probléma, nem sokat értesz az autókhoz, ha a gyorsulás alapján ítéled meg, hogy mi jó, és mi nem. És igen, baromi sok a 48 milla, de ez a csúcs csúcs változat, mindenből aránytalanul drága a legjobban felszerelt változat.

2022. febr. 8. 08:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!