Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen fúvókák kellenének a...

Milyen fúvókák kellenének a karburátoromba?

Figyelt kérdés

Nem rég vettem egy Dellorto PHBH 28 BD nevezetű karburátort egy Yamaha Xt125X-re.

A karburátort Polini sportlégszűrővel szereltem fel, de egyszerűen nem tudom eltalálni a jó fúvókaméreteket.

Az alapjárati fúvóka gyárilag 55-ös volt, már 70-esnél tartok de még mindig valamennyire fennakad az alapjárat.

Mivel ezt a fúvókát növeltem ezért a főfúvókát csölkentettem mért középgáz felett bekajált, de ha meg lejjebb veszem akkor meg full gázon magas fordulatszámon nem pörög ki teljesen illetve nem adja le az erőt, bedadog.

Mit tudnátok ajánlani?

tegnap 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyújtásra nézzetek rá.
tegnap 16:29
 2/2 anonim ***** válasza:

A 70es alapjárati nagyon nagy, ott más a baj.

Ha magas az alapjárat akkor lehet falsot szív, vagy akad a gázbowden vagy a tolattyú.

Főfúvókára annyit tudok mondani hogy kezd a gyárinál mondjuk 10el nagyobbal. Mivel a sport légszűrő és a hideg miatt is nagyobb kell.

tegnap 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!