Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak én várom hogy az autószer...

Csak én várom hogy az autószerelő szakma kihaljon?

Figyelt kérdés

Abbol lett elegem hogy ott vernek at, mint laikust, ahol tudnak, es ugy viselkednek mint a kiskiralyok... Mar tobb mint 5 eve probalok egy lelkes, nor alis, becsuletes autoszerelotntalalni, mar 10 en tuti tulvagyok, elegem lett, a szakma halalat kivanom.

Remelem elterjednek az elektromos autok, foleg a Tesla fele egybe gyurt akkupakk amihez hozza se lehet nyulni, max majd a futomuvesek elik tul a szakmat....

Tudom hogy itt rengeteg a szerelo, akik majd a lelkukre veszik, de a megnyilvanulasukbol itelve a tobbi kerdes alatt ok sem jobbak a fentebbb emlitettektol, ugy viselkednek mintha ok evvel a tudassal szulettek volna, es ok tudjak mi a franko... Elore is bocs, csak az altalanos velekedesre lennek kivancsi, hogy masnak is elege van-e.

Ja es ez a villamossagisokra is vonatkozik, ok sem jobbak...

2021. júl. 23. 23:07
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

A műhelyt egyszer kell megvenni jó esetben meg a szerszámokat is nagyrészt egyszer de sokan a családi háznál csinálják egy nagyobb garázsban úgy meg maga a műhely kialakítása pénzben kevesebb.

Szoftverek oké többe kerülnek ha legálisan csinálja az ember de amilyen óradíjak vannak biztos, hogy megéri.

Nem egy autószerelő ismerősöm van. 30 évesen már ott van a tehermentes családi ház plusz egy évben minimum kétszer járnak nyaralni.

Sőt sokszor az olajcsere is olyan, hogy odaviszed, kicsavarja a csavart. Amíg csöpög az olaj addig ő dolgozik másik kocsin.

Effektíve 10-15 perc munkával kész az olajcsere és 8-10 ezret ugyan úgy elkérik érte.

Nem mondom, hogy mindig leányálom de nem mehet olyan rosszul ha hétvégén senki sem dolgozik.

2021. júl. 25. 21:20
 42/43 anonim válasza:
55%

A jó szerelőt drágállod, az olcsót kókánynak hívod. Magad viszed a levesbe a húst és elvárod, hogy mosolyogva szolgálják fel neked miután benned bukdácsolva elkészítették, mert te nézni akartad, mégsem ízlik.

Megszámolni sem tudom, hány ilyen balfaszt hajtottam már el.

De megnyugtatlak. A te fajtád az ami soha nem fog kihalni...

2023. febr. 23. 03:25
 43/43 mayk válasza:
A drága szerelő is szarul dolgozik ráadásul kommunikációs kihívásaik vannak és ezt szépen mondtam. Utánuk köpnek a stílusuk miatt. Azt fel sem fogják, hogy ezek miatt fog venni a legtöbb ember elektromos autót.
2023. aug. 4. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!