Csak én várom hogy az autószerelő szakma kihaljon?
Abbol lett elegem hogy ott vernek at, mint laikust, ahol tudnak, es ugy viselkednek mint a kiskiralyok... Mar tobb mint 5 eve probalok egy lelkes, nor alis, becsuletes autoszerelotntalalni, mar 10 en tuti tulvagyok, elegem lett, a szakma halalat kivanom.
Remelem elterjednek az elektromos autok, foleg a Tesla fele egybe gyurt akkupakk amihez hozza se lehet nyulni, max majd a futomuvesek elik tul a szakmat....
Tudom hogy itt rengeteg a szerelo, akik majd a lelkukre veszik, de a megnyilvanulasukbol itelve a tobbi kerdes alatt ok sem jobbak a fentebbb emlitettektol, ugy viselkednek mintha ok evvel a tudassal szulettek volna, es ok tudjak mi a franko... Elore is bocs, csak az altalanos velekedesre lennek kivancsi, hogy masnak is elege van-e.
Ja es ez a villamossagisokra is vonatkozik, ok sem jobbak...
A műhelyt egyszer kell megvenni jó esetben meg a szerszámokat is nagyrészt egyszer de sokan a családi háznál csinálják egy nagyobb garázsban úgy meg maga a műhely kialakítása pénzben kevesebb.
Szoftverek oké többe kerülnek ha legálisan csinálja az ember de amilyen óradíjak vannak biztos, hogy megéri.
Nem egy autószerelő ismerősöm van. 30 évesen már ott van a tehermentes családi ház plusz egy évben minimum kétszer járnak nyaralni.
Sőt sokszor az olajcsere is olyan, hogy odaviszed, kicsavarja a csavart. Amíg csöpög az olaj addig ő dolgozik másik kocsin.
Effektíve 10-15 perc munkával kész az olajcsere és 8-10 ezret ugyan úgy elkérik érte.
Nem mondom, hogy mindig leányálom de nem mehet olyan rosszul ha hétvégén senki sem dolgozik.
A jó szerelőt drágállod, az olcsót kókánynak hívod. Magad viszed a levesbe a húst és elvárod, hogy mosolyogva szolgálják fel neked miután benned bukdácsolva elkészítették, mert te nézni akartad, mégsem ízlik.
Megszámolni sem tudom, hány ilyen balfaszt hajtottam már el.
De megnyugtatlak. A te fajtád az ami soha nem fog kihalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!