Az autóabroncs szervizeknek műhelyeknek valóban van olyan praktikájuk,hogy 175-ös gumiabroncsból 165 vagy 155 méretet csináljanak ? Ez lehetséges ?
Figyelt kérdés
Egyik ismerős mondta,hogy ezt csinálják valahogy ha megkéred őket . Mi a mód erre ? Ez lehetséges ? De úgy szól a kérdésem,hogy úgy megoldják,hogy a műszakin ez nem lehet gond !2021. júl. 8. 11:37
2/12 anonim válasza:
Az ismerősöd hülyeségeket beszél.
3/12 anonim válasza:
Ez úgy hülyeség, ahogy van.
El kell menni, és venni kell rá 4 rávaló új gumit.
Kinek nincsen rá pénze, az járjon busszal!
5/12 anonim válasza:
én már sok hülyeséget hallottam életemben, de ekkorát még soha.
6/12 anonim válasza:
Persze hogy lehetséges. Le veszi a régi gumidat, fel dobja a kupac tetejére és te ki fizeted az új gumikat ami fel szerel a gumis. Na meg is van a varázslat! 😅 Más hogyan nem lehetséges. Bocsi, hogy viccesre vettem, de ezt a baromságot remélem nem hiszed el neki!
7/12 krwkco válasza:
Nem azt mondta az ismerősöd, hogy a 175-ös felnijére fel tudnak rakni keskenyebb (165 vagy 155 mm-es) gumiabroncsot?
9/12 anonim válasza:
Nem tudnak ilyet csinálni. Ha lehetséges is, a művelet végére közlekedésre alkalmatlan lesz az abroncs.
10/12 anonim válasza:
Csak annyi lehetséges, hogy olyan felnire, amin a gyári gumi 155 széles volt, fel lehet tenni 165-ös vagy 175-ös gumit, ha nem ér bele sem a rugótányérba, sem alászedve a stabrúdba. De ha szélesebb, akkor peresebb is kell. Például C Corsa 155/80 R13 helyett jó a 175/70 R13, feltéve hogy nem ér bele semmibe. 1-1 centivel jobban ki fog lógni a felni síkjából. Nehezebb lesz felnit padkázni parkolásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!