Csak én várom hogy az autószerelő szakma kihaljon?
Abbol lett elegem hogy ott vernek at, mint laikust, ahol tudnak, es ugy viselkednek mint a kiskiralyok... Mar tobb mint 5 eve probalok egy lelkes, nor alis, becsuletes autoszerelotntalalni, mar 10 en tuti tulvagyok, elegem lett, a szakma halalat kivanom.
Remelem elterjednek az elektromos autok, foleg a Tesla fele egybe gyurt akkupakk amihez hozza se lehet nyulni, max majd a futomuvesek elik tul a szakmat....
Tudom hogy itt rengeteg a szerelo, akik majd a lelkukre veszik, de a megnyilvanulasukbol itelve a tobbi kerdes alatt ok sem jobbak a fentebbb emlitettektol, ugy viselkednek mintha ok evvel a tudassal szulettek volna, es ok tudjak mi a franko... Elore is bocs, csak az altalanos velekedesre lennek kivancsi, hogy masnak is elege van-e.
Ja es ez a villamossagisokra is vonatkozik, ok sem jobbak...
#33: Csak az a baj, hogy az átlag magyar nem így gondolkozik. Hanem viszi a bontott, innen-onnan összekukázott, silány minőségű sz/rt, ami vagy jó bele vagy nem. Sajnos ez a magyar valóság. Mi vagyunk a nagyon kicsi kisebbség, aki mindenből a maximumot akarja adni a kocsinak.
#31: Hiába mondja meg, ha nem értesz hozzá. Meg persze, álljon az aknán három napig az autót, nyilván kifizeted azt is óradíjban, amíg levadászod az alkatrészt, neki meg kihozza az Unix/Bárdi/Láng a tuti belevalót pár óra alatt akár.
De, ahogy az elején írtam, normális szerelőhöz kell járni és az összes ilyen jellegű probléma meg van oldva
akkor szedje ki, és adja oda hogy eltudjam vinni mintadarabnak,.
#34: ja mert ott fog állni az autó az aknán, meg felemelve meg ilyenek mi... amint valami miatt nem tud hirtelen az autóddal foglalkozni, vagy jön valami haver akinek gyors megcsinál valamit már rakja is félre az autómat még akkor is ha motor sincs benne ... De persze ettől még mondhatja amit te, és kiszámlázhatja (amiről persze ténylegesen számlát nem fog adni), annak ellenére hogy semmi sem történt.
Könnyű mondani, hogy normális szerelőt kell találni, egyiknek sincs a homlokára írva, és olyan is volt hogy eleinte az egekig akartam magasztalni, aztán később meg egy teljesen ellentétje, megbízhatatlan, link alak lett belőle hirtelen ... És nem csak autószerelőkről beszélek, autóvillamosságisakról is, karosszériásokról, lakatosokról, futóművesek, gumisok... szerencsére ezekhez csak ritkán kell járni...
37-es: Én is ezt látom, hogy most ilyen festők, burkolók nagyon jól keresnek. 1 napos kis szoba festés, elkért érte 85 ezret.
Megteheti. Sőt azt is megteheti, hogy kisebb munkára ki sem jön.
Volt olyan aki azt mondta, hogy 1 szoba festésért nem jön ki még akkor sem ha 20%-ot rádobok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!