Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1996 os vw polo Classic 1.6...

EnBest kérdése:

1996 os vw polo Classic 1.6 lefullad mi lehet a probléma ?

Figyelt kérdés

Adott egy 1996 os vw polo Classic 1.6 AFT motor kóddal a problémám az hogy az autó egyszer csak menet közben nagyobb gázadás közben lefullad minden előjel nélkül vissza esik a fordulatszám ugyan ez váltás után nagyobb gázadás közben de előfordult már le kanyarodás közben . Eddig csinálta az hogy alapjáraton 10 perc után elkezdett vissza esni az alapjárat és dadogni és fulladozni de mielőtt le fulladt volna vissza ment 1000 res fordulatra majd ha rángattam a pillangó szelepet akkor fulladozott a kocsi ezt a problémát már megoldottam azzal hogy kitisztítottam a fojtó szelepet

Es megszűnt ez a probléma viszont a menet közbeni lefulladás sajnos még mindig megvan . Gyertya cserélve benzin szűrő cserélve .

Viszont a gyújtás elosztófedél cserélve lett még az előző tulaj cserélte (nemrég vettem az autót ) és ahogy nézem nem gyári hanem utángyártott és mozog is rajta egy kicsit

2021. jún. 28. 19:52
 1/1 Wadmalac ***** válasza:

Rá kéne nézni az alapjáratot buzeráló vákuumcsövezésre.

Szerintem ott lesz a bibi, vagy cső törése, repedése és fals levegő szívás, vagy épp eltömődés.

2021. jún. 29. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!