Egy 250 lóerős autó valóban ennyire veszélyes?
A páromnak van egy ócska 30éves mazdája (tipust nem tudom, 2személyes nyitott tetejű bukólámpás) amit nagyon félt. Alig jár vele, az utóbbi 2 télen darabokban állt a garázsban, és csak nyáron jár vele néha versenypályára. Vannak papírjai, de utcára nagyon ritkán viszi, néha pályára is trailerrel megy. Minden pénzét rákölti, még egy új cipőt is sajnál venni magának.
Nemrég elromlott az autóm, és gondoltam elkérem a mazdát mivel úgysem jár vele, de nem hajlandó ideadni, mivel szerinte nekem túl veszélyes lenne a 250 lóerő.
"ócska 30éves mazdája" Az az "ócska" MX-5 NA gyári állapotban is már sokat ér, és csak megy felfelé az ára, egy igényesen megépített turbós példányért pedig elég sokat elkérnek...
250 lóerő egy 900 kilós hátsókerekes autóban, nulla biztonsági elektronikával tényleg veszélyes. Megértem hogy nem adja oda, ez nem olyan mint az 1.3as swifted.
Meg nem is lehet összehasonlítani pl egy 2 tonnás, összkeres SUV-val, ami oké ho ugyanúgy 250ló, de messze nem megy úgy mint az a Mazda.
33as
Ahogy mondod, az "ócska" autó bizony kenterbe veri akármelyik modern nagy SUVot, ha tényleg 250 ló, leszámitva az SQ7est, és hasonlokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!