Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 250 lóerős autó valóban...

Egy 250 lóerős autó valóban ennyire veszélyes?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy ócska 30éves mazdája (tipust nem tudom, 2személyes nyitott tetejű bukólámpás) amit nagyon félt. Alig jár vele, az utóbbi 2 télen darabokban állt a garázsban, és csak nyáron jár vele néha versenypályára. Vannak papírjai, de utcára nagyon ritkán viszi, néha pályára is trailerrel megy. Minden pénzét rákölti, még egy új cipőt is sajnál venni magának.

Nemrég elromlott az autóm, és gondoltam elkérem a mazdát mivel úgysem jár vele, de nem hajlandó ideadni, mivel szerinte nekem túl veszélyes lenne a 250 lóerő.

2021. júl. 6. 22:20
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
69%

Abszolut nem veszélyes, ugyanúgy kell vezetni mint a switet csak finomabban kell bánni a gázzal.

Egyebkent egyetertek vele, autót nem kérünk és adunk kölcsön. Mindemellett a barátod egy autóbúzi hülyegyerek, jobbat is találhatnál.

2021. júl. 6. 22:24
 2/35 anonim ***** válasza:
77%
Tudod, mi férfiak ilyenek vagyunk: elhitetjük a 15 centiről, hogy 25, a 125 lóerőről pedig hogy 250. :-)
2021. júl. 6. 22:27
 3/35 anonim ***** válasza:
23%
Kabrió nem nagyon való versenypályára, de te tudod.
2021. júl. 6. 22:32
 4/35 anonim ***** válasza:
68%
30 éves 250 lovas Mazda? Mi az isten lehet az? Az biztos, hogy valami szörnyeteg lehet, gondolom tuningolt. És a Mazdak nagyon könnyűek voltak, rengeteg az a 250 ló egy 30 éves autóba.
2021. júl. 6. 22:35
 5/35 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem mx-5 NA megpiszkált motorral. Ha ezeket átépítik rendszerint driftre használják. Kérdező, hogy néz ki a kézifékkar?
2021. júl. 6. 22:47
 6/35 A kérdező kommentje:
A kézifék ocsmány és használhatatlan. Egy függőleges vascső.
2021. júl. 6. 23:04
 7/35 anonim ***** válasza:
9%
Meg is valaszoltad a kerdesed xD Azert nem adja kolcson mert az sem tudod hogy a kezifek vizszintes.
2021. júl. 6. 23:07
 8/35 A kérdező kommentje:
Tudom mi a különbség függőleges és vizszintes között... Ez függőlegesen áll! Úgy néz ki a két ülés között mint egy 40centis lófallosz.
2021. júl. 6. 23:09
 9/35 anonim ***** válasza:
16%
Ultem mar nehany japan autoban de egyikben sem volt fuggoleges a kezifek. Akkor a baratod valami idiota lehet...
2021. júl. 6. 23:11
 10/35 anonim ***** válasza:
0%

Csak akkor veszélyes, ha nem csínján bánsz a gázzal. 80 lóerő csúszós úton padlógázzal oké, ez meg annyi felé dobja magát, ahány kereke van.

Egyébként megértem, mert lehet, hogy te minden f*szán csinálsz, de ha téged összetörnek, akkor a biztosító annyit fog fizetni, mintha egy széthajtott sz*r lenne, miközben milliókat költött rá.

2021. júl. 6. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!