Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 250 lóerős autó valóban...

Egy 250 lóerős autó valóban ennyire veszélyes?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy ócska 30éves mazdája (tipust nem tudom, 2személyes nyitott tetejű bukólámpás) amit nagyon félt. Alig jár vele, az utóbbi 2 télen darabokban állt a garázsban, és csak nyáron jár vele néha versenypályára. Vannak papírjai, de utcára nagyon ritkán viszi, néha pályára is trailerrel megy. Minden pénzét rákölti, még egy új cipőt is sajnál venni magának.

Nemrég elromlott az autóm, és gondoltam elkérem a mazdát mivel úgysem jár vele, de nem hajlandó ideadni, mivel szerinte nekem túl veszélyes lenne a 250 lóerő.

2021. júl. 6. 22:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
65%
Na szóval megint egy hisztis nő, aki a férfi hobbiján van kiakadva.
2021. júl. 7. 08:42
 22/35 anonim ***** válasza:
87%
Az igen. Biztos fasza a leírás alapján! Hát szerintem bízz benne jó oka van annak, hogy nem adja kölcsön. Nem szeretné, hogy bajod essen. Meg lehet érteni őt is!
2021. júl. 7. 08:57
 23/35 anonim ***** válasza:
26%
egy auto 100x tobbet er mint egy no... ha a baratod lennek es a szememre vetned hogy egy ocska auto es szart se er mar az utcan lennel.
2021. júl. 7. 10:16
 24/35 anonim ***** válasza:
90%

15-ösnél a pont.

Ez egy drift-autó, tele átépítésekkel. Versenypályára való, utcán semmi keresnivalója. Annak alapján, hogy gyűjti a használt gumikat, biztos, hogy driftre használja. Ehhez kell az átépített kézifék is. Ez másképp is működik, mint a hagyományos.

Szerintem ezt ne kérd kölcsön mindennapi használatra. Csak kínlódnál vele.

2021. júl. 7. 10:36
 25/35 anonim ***** válasza:
53%

#5 Vagyok, és én jöttem rá először, hogy ez egy driftre épitett mx-5 NA :P

Kérdező, szinte biztos vagyok benne, hogy az egész országban kevesebb mint 10 ember használ ilyen autót aktivan pályán. Nem gondolod, hogy az általad leirt infók alapján könnyen a barátod fülébe jut a kérdés?

2021. júl. 7. 12:03
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
RX-7-re miért nem gondol senki? 1992-től gyártották az FD-t, és 239 lóerős. Szóval elég jól illik rá a leírás.
2021. júl. 9. 17:49
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
Mert tudunk olvasni és írta a kérdező, hogy mazda. Csak azon belül a típusát nem tudja.
2021. júl. 9. 18:08
 28/35 anonim ***** válasza:
80%
Jó, hogy ilyen kis okos vagy, de az RX-7 az Mazda ;)
2021. júl. 9. 18:42
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, akár rx-7 fd is lehet. Talán azért nem gondoltam rá, mert nagyon ritka, élőben összesen kettőt láttam, azokat sem pályán. Gondolom a cabrio mégritkább, ezzel szemben az mx5 kizárolag cabrio kivitelben létezik.
2021. júl. 9. 19:03
 30/35 anonim ***** válasza:

Igen, az MX-5-re nagyobb az esély

2021. júl. 9. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!