Egy 250 lóerős autó valóban ennyire veszélyes?
A páromnak van egy ócska 30éves mazdája (tipust nem tudom, 2személyes nyitott tetejű bukólámpás) amit nagyon félt. Alig jár vele, az utóbbi 2 télen darabokban állt a garázsban, és csak nyáron jár vele néha versenypályára. Vannak papírjai, de utcára nagyon ritkán viszi, néha pályára is trailerrel megy. Minden pénzét rákölti, még egy új cipőt is sajnál venni magának.
Nemrég elromlott az autóm, és gondoltam elkérem a mazdát mivel úgysem jár vele, de nem hajlandó ideadni, mivel szerinte nekem túl veszélyes lenne a 250 lóerő.
15-ösnél a pont.
Ez egy drift-autó, tele átépítésekkel. Versenypályára való, utcán semmi keresnivalója. Annak alapján, hogy gyűjti a használt gumikat, biztos, hogy driftre használja. Ehhez kell az átépített kézifék is. Ez másképp is működik, mint a hagyományos.
Szerintem ezt ne kérd kölcsön mindennapi használatra. Csak kínlódnál vele.
#5 Vagyok, és én jöttem rá először, hogy ez egy driftre épitett mx-5 NA :P
Kérdező, szinte biztos vagyok benne, hogy az egész országban kevesebb mint 10 ember használ ilyen autót aktivan pályán. Nem gondolod, hogy az általad leirt infók alapján könnyen a barátod fülébe jut a kérdés?
Igen, az MX-5-re nagyobb az esély
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!