Mi lesz a hagyományos autógyártók sorsa? A Tesla rövid idő alatt mindent meg fog változtatni.
Á nem tudják már,sok lábon áll a Tesla,és nagy érdekeltségei vannak már az űriparban,és a napelem iparban is.
Musk malmot müködtet,mint egy társasjáték ,ami hol itt nyit ki,ott meg bezár,aztán egy-egy ellenfél meg szintén bezár.
Nem vagyok közgazdász, de a Tesla szárnyalása nekem inkább tűnik gazdasági lufinak, sokkal többre van értékelve, mint amennyit valójában ér.
Nem veszélytelen a helyzetük, a lufi ki is durranhat, a befektetők egy jövőkép mögé sorakoztak fel, amit a cég jelenleg nem is tud, és még az sem biztos, hogy belátható időn belül sikerülnek a fejlesztések.
Ez nem azt jelenti, hogy kizárt a hosszú távú sikerük, további fejlődésük, de amit most mutatnak a számok, azt nem tudják valójában produkálni.
Nagyon okos a Musk,nem véletlenül nevezik a 21.Század Teslájának.
A vállalkozásait a teljes profizmus,és a határtalan odaadás jellemzi.Kivételesen választja meg a fejlesztő mérnökeit,és a gazdasági csapatát is,mint annak idején Napóleon a tábornokait,csak a legjobbakkal hajlandó dolgozni,aki nem tud beállni azt azonnal elküldi. Nem vár,eléd egy kis hiba is,már repül a pali...
Én biztos nem dolgoznék vele,da amit csinál azelőtt le a kalappal.
#3: az nem a tesla, hanem SpaceX és Boring company meg ki tudja még hány tucat cég, ami Musk-hoz kötődik.
Nagyok okos? Én azt mondanám, hogy jó üzletember. Nézd meg a történetét, hány cég csődölt be vezetősége alatt. Tesla-t meg egy hatalmas lufi, tavalyi évig csak vesztességet termelt, nem is keveset.
Nem jó a vak rajongás, olvass utána kicsit.
Mindegy ,ha Ö nincs most is a jó öreg 130 éves "ottó"-val járnánk,amiben az elv nem változott az idők során,csak toldották-foldották.
Ez valljuk meg meg kellett már változtatnia valakinek.Ez nem megy.
A múltkortájt nyilatkozta egy híres kutató-orvos,ha az orvostudomány az elmúlt 100 évben csak annyit fejlődött volna,mint az autóipar,akkor mi mindannyian egy kis megfázásba is belehalnánk.Ennél nagyobb blama nem kell már ennek az iparágnak,úgy hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!