Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó jobb mint a motor?

Autó jobb mint a motor?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 21 éves vagyok, áprilisban jogsit kezdek.

Eddig A2 motoros jogsit akartam,és motort akartam venni.

De szomorúan látom, hogy minden A2-es motor 800-1 millió körül kezdődik.

800 ezerből már egy nagyon jó autó kijön, tegyük fel 4-es golf, mazda 6 stb.

Motorból 800 alatt nincs is semmi. Drz 400, XT660, Husqvarna stb. Mind 1 milla +

És felmerült bennem, hogy tényleg motor kellene?

Sajnos az A2 motorok nagyon túl vannak àrazva.

Ti mit gondoltok erről? Hosszú távon megéri az a motor?

Természetesen nem érdekel a hely, pakolási lehetőség, semmi ilyesmi. Kifejezetten a fenntarthatósàg a szempont, és az ár.

(Az sem rossz, hogy a motoros jogsi majdnem fele árban van az autóssal)

Várom válaszaitokat :)

2020. dec. 25. 22:23
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Baj az ha szeretem a motor hangjàt? :) Nyilván nem tetszik egy 50-es kávédaráló hangja, nem tudom ki szeretheti a 2 ütemű hangját..
2020. dec. 26. 13:37
 32/36 anonim ***** válasza:
Nem baj, nem ezt mondtam. Hanem ha neked ez az elsődleges szempont, akkor még nem nőttél fel fejben ahhoz, hogy 35 kW-os motort vezess.
2020. dec. 26. 14:35
 33/36 anonim ***** válasza:

"Autó jobb mint a motor?"

Jobb is, meg rosszabb is. Almát a körtével.

"Sziasztok. 21 éves vagyok, áprilisban jogsit kezdek."

Cső! Tudom, hogy most bunkónak tűnök ( tényleg az vagyok) de ez embereket itt kutyára nem érdekli, hogy mit fogsz tenni. Engem se :) Mi a kérdés?

"Eddig A2 motoros jogsit akartam,és motort akartam venni."

Nagyon jó, de ez se érdekel itt senkit se. Mi a kérdés ?

"De szomorúan látom, hogy minden A2-es motor 800-1 millió körül kezdődik."

Bizony, sőt még drágább is. Én például sokkal drágábban vettem motort bizony. Mi a kérdés?

Összegezted itt a motorpiac körképet a te szemszögedből és megtudtuk, hogy likviditási gondjain vannak. Ezek a te gondjaid.

"800 ezerből már egy nagyon jó autó kijön, tegyük fel 4-es golf, mazda 6 stb."

Hát lehet vitatkozni mit jelent az, hogy jó autó - de legyen neked igazad.

Sőt, majdnem elmehetsz búvárkodni 1 hétre a Maldív-szigetekre is akár. Picit hozzáraksz és máris repülhetsz. Én sajnos idén nem tudok menni. Ez meg az én problémám és a kutyát nem érdekli rajtam kívül.

"Motorból 800 alatt nincs is semmi. Drz 400, XT660, Husqvarna stb. Mind 1 milla +"

Hát ezen lehet vitatkozni, de nem fogok.

"És felmerült bennem, hogy tényleg motor kellene?"

Aha. Értem. Oké. Idegenektől akarod a választ? Hát jó: Neked nem kell motor. Nem ezeket a droidokat keresed! Neked egy alig használt búvárszivattyú kell! Én mondom, bizony!

"Sajnos az A2 motorok nagyon túl vannak àrazva."

Vagy nem. Ha túl lennének árazva akkor nem vennék meg. Ha pedig megveszik ( mert úgy néz ki vesznek Magyarországon is motort ) akkor nincs.

"Ti mit gondoltok erről? Hosszú távon megéri az a motor?"

Hosszú távra ( 4-5 év ) alacsony kockázatú értékpapírt javaslok. Mondjuk én fektettem befektetési aranyba meg részvényekbe, sőt még bitcoinba is. Volt olyan is amibe megérte - másik meg óriási bukó volt. Egyébként sem az autó, sem a motor nem éri meg - ha saját célra vásárolod és befektetési jelleggel. Illetve igen, ha jármű ritkaságokról beszélünk - de mivel már leírtad, hogy neked biza 1M HUF sok egy motorra, akkor nálad ez nem játszik.

"Kifejezetten a fenntarthatósàg a szempont, és az ár."

Ezzel a kérdéssel nem tudok mit kezdeni. Mivel nem értem.

+ ha meg szereted a motorhangját vett fel és hallgasd fülesen. Első körben klasszikus modelleket yoshimura, akrapovic hangokat javallok, aztán ha már hard core leszel jöhet a two brothers, project sc vagy akár a Bódis hangok.

2020. dec. 26. 17:04
 34/36 A kérdező kommentje:
Én pedig a válaszoddal nem tudok mit kezdeni. Na? A többi válasz legalább viszonylag értêkelhető volt, amit el tudok fogadni, vagy nem. A kérdésemre pedig az válaszol aki akar, nem kötelező. Menj festményeket nézegetni.
2020. dec. 26. 17:22
 35/36 anonim ***** válasza:

A kérdésedre nincs válasz - akár költői is lehetne. Legalább írtad volna hexameterbe. Ha tudnád mi az. Kaptál választ tőlem. Nem értetted? Leírom egyszerűbben:

1. Olyan, hogy melyik a jobb - autó vs motor - nem megválaszolható. Személyes preferenciák döntenek

2. Neked egyik se való. Azt se tudod mit akarsz. Hagyd a p.csába a motorozást. Ezt a legnagyobb jóindulattal írom. Én motorozom helyetted is, ne izgulj emiatt :)

2020. dec. 26. 17:39
 36/36 A kérdező kommentje:

Pontosan értettem hogy mit makogtál az előbbinél. Meg ahogy látom nem csak motorozol, pofázol helyettem is :)

Nyilván olyan ember vagy akit a motorosok sem szeretnek, és itt ki kell élned magad.

Valamint mi van, ha én mások személyes véleményére is kíváncsi vagyok?

Paramétereket és árakat én is tudok olvasni.

Hogy szokták mondani? Kocc-kocc?

Bocs de nem hiányzik bunkó válasz.

2020. dec. 26. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!