Autó jobb mint a motor?
Sziasztok. 21 éves vagyok, áprilisban jogsit kezdek.
Eddig A2 motoros jogsit akartam,és motort akartam venni.
De szomorúan látom, hogy minden A2-es motor 800-1 millió körül kezdődik.
800 ezerből már egy nagyon jó autó kijön, tegyük fel 4-es golf, mazda 6 stb.
Motorból 800 alatt nincs is semmi. Drz 400, XT660, Husqvarna stb. Mind 1 milla +
És felmerült bennem, hogy tényleg motor kellene?
Sajnos az A2 motorok nagyon túl vannak àrazva.
Ti mit gondoltok erről? Hosszú távon megéri az a motor?
Természetesen nem érdekel a hely, pakolási lehetőség, semmi ilyesmi. Kifejezetten a fenntarthatósàg a szempont, és az ár.
(Az sem rossz, hogy a motoros jogsi majdnem fele árban van az autóssal)
Várom válaszaitokat :)
Ha a jogsi árán kell rugózni, akkor egyik sem.
Egyébként a motor soha nem fogja megérni. Tehát eldőlt.
De attól függ mire is kell.
Ha megengedhetsz egy olyan drága hobbit, mint a motorozás és szereted, akkor nyilván le kell nyelni a békát és megvenni.
Ha évente 48 héten át, minden körülmények között be kell járni dolgozni, vagy szükségét érzed a kompromisszummentes utazásnak minden körülmények között, akkor meg autót.
"szeretném élvezni a közlekedést, és tudom, hogy ez csak motorral lehetséges"
Régen írtak itt ekkora baromságot.
Ha te olyan szinten akarod élvezni a közlekedést, amit csak egy motor adhat meg, akkor nem vagy közutakra való, akkor nem jogsit kell csinálni, hanem pályamotort venni és vitetni magad apuval a pályákra.
1 millió körül már 200 lóerős autót is lehet venni ám...
Kinek mit ad élvezetet...
Ha csak elolvastad a motoros csoportok mottóit, akkor nincs nagyon mit cifrázni, vegyél motort. Ad egy élményt, egy autó teljesen más élményt. (azért számolj egy kg/lóerő értéket mielőtt számokkal dobálózol)
Akárhogy is...a motor "második" közlekedési eszköz.
Autó hasznosabb.
Az eső sem ér annyira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!