Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ránézésre mennyi az esélye a...

Ránézésre mennyi az esélye a gazdasági totálkárnak szerintetek?

Figyelt kérdés

Tegnap elsodort egy kamion a piros lámpánál indulva (úgy gondolta, hogy a balra kanyarodó sávból ő is jöhet előre, mint én a jobboldaliból), mindketten haladtunk előre, így nem telibe kapta a bal oldalamat, hanem szépen végigkaristolta... Rendőrt hívtunk, elintézzük valószínűleg egymás közt a kamionos céggel, csak még nem tud fogadni a karosszériás, hogy átnézze.

Ami sérült:

Bal hátsó ajtó, horpadt, fényezés, ablak betört:

[link]

Bal hátsó küszöbön egy ilyen pici hajlást láttam:

[link]

Bal első ajtó, és sárvédő apró horpadások, fényezés hiba:

[link]

Jobb első felni (a gumi épnek tűnik, nem eresztett le egy éjszaka alatt sem, nekitolt a járdaszigetnek a kamion):

[link]

Az autóval hazamentem a saját lábán, nem folyt el semmi, nem nyílt légzsák. Amit vezetés közben észrevettem, hogy a kormányt kb. 10 fokos szögben jobbra tekerve van egyenesben az autó :(

A bal hátsó ajtóban működik a központi zár...

2005-ös 1.3-as Suzuki Ignis GLX AC

Köszi, ha valakinek van ötlete, véleménye :(

(plusz pikantéria, hogy a kamionon nincs kötelező biztosítás...)

2020. dec. 15. 08:31
1 2 3 4 5
 41/41 Majatom ***** válasza:
Én azt csinálnám, amit a 32-es válaszodban írtál. Vennék színhelyes ajtót, és annyit csináltatnék rajta, hogy használható legyen. Tekintve, hogy 15 éves autóról van szó, 5-6 évnél tovább úgy sem használnád szerintem. Így pedig, hogy számla nélkülire vették, azt csinálsz a pénzzel, amit akarsz. Egy másik autónak meg lehet akár több 100.000-es hibája is, a mostanit legalább ismered.
2021. jan. 13. 13:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!