Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek van 3 millió forintja...

Akinek van 3 millió forintja autóra az miért nem vesz egy német prémiumot a dacia helyett?

Figyelt kérdés
2020. nov. 26. 14:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy én egy autóban konkrétan telibe lexarom a prémiumságnak hitt marketingsallangot. Kinézek az utcára és 20 perc alatt egy csomó ilyen "németprémiumban ülök király vagyok" fejjel pöffeszkedő szerencsecsomagot látni, és mi van körülöttük? húszdék, meg büdös dízelmerdzsók

mitől annyira prémium egy már a gyártósoron rohadó c osztály, vagy egy karácsonyfaként minden hibajelet felmutató kotla bmw?

Mitől prémiumok ezek? a merdzsó beltere ugyanúgy nézett ki pár évvel ezelőttig mint a ződségesé, aztán váltottak és olyan lett mintha a konyhaasztalba beleállítanék két tabletet. hűűű :D

Én a vezetési élményt szeretem, annyira nem tud érdekelni a fing-elszívós ülés, a hangszóróból blugyborgó kamumotorhang meg az hogy egy tucatnyi hárombetűs segédelektronika mételyezi meg a vezetést.

Én szeretem érezni az autót, azt ahogy viselkedik, ahogy reagál, szeretem érezni az utat, és többre értékelem a megbízhatóságot. nem fogok se RR. se bentlivel, se maybachhal példálózni mert szemernyit sem izgatnak fel.. na jó egy R35 GTR az igen de annak az ára az ami igazán prémium. :D :D

2021. jan. 28. 12:34
 62/64 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, te nem tudod miről beszélsz :D

Eleve semmi mást nem csinálsz, csak fújod a közhelyeket. Hogy a Merci rohad, a BMW meg csekkendzsin, meg mindenki jampizni veszi ezeket. Gratulálok, az a gyanúm, savanyú a szőlő :D.

Leírod, hogy az Audi / Merci / BMW / igazából semmi nem prémium, mert neked a vezetési élmény a fontos. Hol itt az összefüggés?

Teljesen más kategória a kettő. Senki nem a vezetési élményért vesz S osztályos Mercit... Ezek a "prémium" kocsik nem arról szólnak. Ezek kényelmesek, csendesek többnyire, komfortosak, annyira erősek amennyire kell / amilyennek választod. Gondolom te a tipikus gangolós racsingolós hülyegyerek vagy, neked ezek a kocsik unalmasak. Neked az e46 mag a többi ilyen versenygép az izgalmas. Oké. Legyen.

Leírod, hogy téged nem a beltér, meg a csilli villi dolgok érdekelnek. De ettől (is) prémium egy prémiumkocsi. Ez is közrejátszik benne. Nem a vezetési élmény tesz valamit prémiummá, vagy luxussá.

Egy Mercedes E300 CDI-t senki nem a vezetési élményért vesz meg.

Állítólag marha jó vezetni egy 2003-as Mazda MX5-öt. Akkor neked az a prémium? :D.

Tök hülye vagy, komolyan... és az ilyen hülyék ugatják a prémiumokat. Te keresel valamit egy autóban (történetesen vezetési élményt), amit nem arra hoztak létre. Nem találod benne, úgyhogy leszarozod, meg leértelmetlenezed.

Mintha nekem attól lenen valami prémium, hogy elmegy a 40 centis sárban. Bentley Continental elmegy benne? Nem. Akkor szar a Continental és nem prémium. Ez a gondolatmeneted.

Amúgy meg, ne mondd nekem, hogy egy C63 AMG az nem prémium :D. És nem hoz vezetési élményt se...

Beltereket fikázhatod, akkor is jelenleg a top legszínvonalasabb beltereket csinálják. Ameddig nincs jobb, addig miért nem prémiumok ezek?

Azt mondom holnap kihozna a Toyota egy olyan belteret, hogy atyaviláááág. Akkor onnantól az lenne a prémium. De jelenleg igen is a felsorolt márkák a prémium kategóriába sorolandók. Még egyszer, nem a 8 milliós legkisebb alapmodellekről beszélek.

De kategóriában hasonlítgass kicsit. Aztán rájössz, hogy hülyeségeket beszélsz.

2021. jan. 29. 08:51
 63/64 anonim ***** válasza:

Végül is, mennyivel jobb egy visszatekert lom, amire lehet költeni is szépen ha éppen olyan.

Persze a prolik előtt villogni biztos jó.

2021. febr. 16. 18:06
 64/64 anonim ***** válasza:

Mert valszeg nem tudom eltartani.

Ha kifingik a légrugó, a kocsi árának 3adát ráköltöm a javitásra...most.

3év múlva ugyanez a kör : a kocsi árának a 3x-át költhetem a légrugó javitás/cserére.

Ha van 3évente 3 millám akko lexarom veszem mindig valaki levetett verdáját és ha elbaxodik jöhet az új. De sajna nem így van,az évi ~2,5misiből élek. Nem pedig félre teszem.

2021. febr. 16. 19:28
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!