Mert nemet premiumbol a 10 eves nemetbo" hozottat kapja ennyiert, azt is lerugva, szethajtva, a Daciabol meg ujat, garanciaval.
2020. nov. 26. 14:50
2/64 anonim válasza:
Sose vennék olyan lefingott szart, akárminek hivják.
Ezerszer inkább egy Daciát.
2020. nov. 26. 14:59
3/64 anonim válasza:
Mert minél újabbat szeretne és nem a márka érdekli, meg nem akar pár év múlva megint másik autót venni.
2020. nov. 26. 15:02
4/64 anonim válasza:
Mert a 3milliós német prémiumra évente költhet fél-1milliót, a Daciával meg legalább 10évig nem lesz gondja.
2020. nov. 26. 15:02
5/64 mindentudó99 válasza:
Nézd nekem 2 millám volt kocsira. Valami utcai terepjáró kellett nekem ami magasabb. Néztem a Vitarákat 2 milláért 12 évesek voltak. Inkább vettem 6 éves Dacia dustert. Fele annyi idős és még tágasabb is. Renault motor masszív kasztni. Ugyan mi baja lenne?
2020. nov. 26. 15:05
6/64 anonim válasza:
Birom akinek egy kicsit jobban megy beszalad nehany millio egybol audit, mercit kezd nezegetni. Azt megveszi a 10eves a6ost. Aztan ha egy komolyabb szerviz beszalad mindjart 500tol 800ezer. De arra nem gondol a hulye hogy minden penzet oda adta az autora szervizre semmi nem maradt. Ezert is szokott az ilyen nemet premiumnak altalaban 10ev alatt 15gazdaja lenni.😅
2020. nov. 26. 15:53
7/64 anonim válasza:
Mert használja az agyát.
2020. nov. 26. 16:08
8/64 anonim válasza:
Én 5 éves Mazda 2-est vettem ennyiért és ezerszer inkább az, mint egy lerúgott német trágya.
2020. nov. 26. 16:33
9/64 anonim válasza:
10 éves "Német Prémiumom" van. 3 és fél millióért vettem.
Másfél év alatt a kötelezőn kívül semmit nem költöttem rá. Nem kell ám egyből itt általánosítani. Hogy minden 10 éves német autóra locsolod a milliókat évente... Rohadtul nem :D. Jót kell választani.
3 millióért azért márt találni normális állapotú 8-10 éves autókat...
És kérdésre a válasz: Valakit nem vonzz az, hogy ilyen autókban üljön. Akar egy olcsó, olcsón fenntartható autót, amivel elmegy A-ból B-be. Erre nem kell Audi A8 4.2 TDI.
Amúgy meg aki bármikor előbb ülne egy Dacia Dusterbe... Gondolom :D. Vannak ezek az emberek, akiknek derogál egy német használtautó, mert biztos lenézik miatta, amiért használt, meg német. Ja tényleg. Mennyivel jobb egy új Duster. Ja nem.
2020. nov. 26. 16:34
10/64 A kérdező kommentje:
Nekem is audim van és mindenki próbált lebeszélni róla de semmi baj nincs vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!