Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rövid távra melyik autó ideális?

Rövid távra melyik autó ideális?

Figyelt kérdés
Napi 30 km, abból kb:16 km autópálya, a többi csak a rávezetö út lakott területen,nem budapest.mi lenne az ideális választás? Csak új autó, FIAT, DACIA kizárva.

ma 10:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Köbö pont ugyanígy járkálok én is, pár hónapja vettem egy Citroen C3-at 1.2-es turbóbenzines. Tökéletesen működik, tudom ajánlani. De őszintén, nem tudom elképzelni, hogy rossz autót tudnál venni, főleg az újak közül már mind jó. Azt vegyél, ami neked tetszik.
ma 10:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
8 millió a keret vagy 80?
ma 10:53
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Ha az a kérdés, hogy benzin vagy dízel legyen, pont teljesen mindegy.

Ha a 30 km úgy értendő, hogy 2x15 km, amiből 2x8 pálya, akkor elektromos. Igazából se benzin, se dízel nem fogja ezt szeretni igazán, de tény és való, hogy bármelyiket is választod, és ésszel használod, nem fogja összef/sni magát csak emiatt

ma 11:05
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Valami hibridet kellene nézni erre a célra.
ma 11:52
 5/12 A kérdező kommentje:
#2 igen kb: max.8 milla
ma 12:05
 6/12 A kérdező kommentje:
#3 igen benzinest szeretnék, elektromostol még idegenkedek. igen, ahogy írod : 2x15 km, amiből 2x8 pálya
ma 12:07
 7/12 anonim ***** válasza:

#6: Akkor kis benzines és kész tényleg. Mondjuk 8M-ért nincs nagyon értelme szerintem új autóban gondolkozni, de ha neked valami kisautó elég, akkor igazából megvagyunk. 1.2-1-5 motor így azért mérhető melegedést fog produlálni télen is a pályázás miatt. Csak meg kell tanulni visszafogni magad, hogy ilyen használat mellett ne rúgdost neki, meg néha azért használd hosszabban is a kokszolódás miatt.

ma 13:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Otthon tudnád tölteni? Akkor plug-in hibrid.
ma 13:33
 9/12 A kérdező kommentje:
#8 hát van a garázsban konnektor.
ma 14:00
 10/12 Tibcsikeh válasza:
Bármilyen elektromos.
ma 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!