Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek van 3 millió forintja...

Akinek van 3 millió forintja autóra az miért nem vesz egy német prémiumot a dacia helyett?

Figyelt kérdés
2020. nov. 26. 14:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
Az enyémnek jó állapotú a féke meg a futoműve is.
2020. nov. 26. 18:10
 22/64 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, kapaszkodj meg! 7,5 millióból se használt prémium autót vettem, csak egy átlag alsó-középkategóriást jól felszerelve, nem alapmotorral.
2020. nov. 26. 18:19
 23/64 A kérdező kommentje:
Annyiból kapsz egy jó a6-ot
2020. nov. 26. 18:25
 24/64 A kérdező kommentje:
Ez téged minősít.Egy úriember aki audival jár az ilyet nem mondd.
2020. nov. 26. 18:30
 25/64 anonim ***** válasza:
94%
22-es vagyok. Lehet. De így meg van garanciám. Én állítottam össze mindent az autóban. Minden olyan benne, ami nekem tetszik. Az van benne, ami nekem kell. Pontosan tudom, hogy volt használva összerakása óta. Tudom hogy mi mikor volt rajta cserélve és tudom, hoyg semmi nincs rajta elsunnyogva. Másrészt nem vágyom A6 méretű batárra. Gyanítom egy A6 szervize, illetéke, adója, biztosítás nem annyi mint egy alsó-közepes átlagautóé. Szóval nekem teljes mértékben megfelel ez az autó, amit vettem. Ha valaki meg a más levetett használt autójára vágyik, vegye azt, ha azt látja jónak.
2020. nov. 26. 18:38
 26/64 A kérdező kommentje:
Ez nem levetett autó.Olyan mintha új lenne.Nem olcsó fenntartani de ez nekem még belefér mert sokkal többet ad mint egy újabb de alsóbb kategóriás autó.Megértem hogy van amelyiknek lóg a bele meg esztelenül száguldoznak velük de attól még minket normális tulajokat nem kéne lenézni.Lehet hogy 2-300 ezer vagy félmillió egy szervíz de nekem kopó alkatrészen kívül semmit nem kellett még benne cserélni pedig állandó használatban van.Volt hogy 22 órát mentem vele egyhuzamban és simán bírta a strapát szóval nálam levizsgázott,de ha elromlana is simán ráköltenék 1 milliót is mert nekem annyira bejött.
2020. nov. 26. 18:46
 27/64 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, majd ha mentél vele 100 ezer km-t, akkor beszélj róla.

Szerinted miért vannak, aki daciát vettek?

Ők is valószínű valami német szarból ültek át, pont, mint én.

Ezek már nem azok a német autók, amik a 90-es években voltak.

2020. nov. 26. 19:31
 28/64 mindentudó99 ***** válasza:
És a Dacia sem az már mint a 90 -es években
2020. nov. 26. 19:39
 29/64 anonim ***** válasza:
93%
Most akkor a kérdés lényege, hogy minden autó szar, kivéve az Audi??
2020. nov. 26. 19:47
 30/64 anonim ***** válasza:
96%

"Nem olcsó fenntartani de ez nekem még belefér..."

Akkor most mi a kérdés? Mindenki olyan autót vett, ami neki megfelel. Mindenki boldog. Akkor mit foglalkozol azzal, hogy más miért nem olyat vett, mint amit te?

2020. nov. 26. 20:54
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!