Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok 1...

Milyen autót ajánlotok 1 millió Ft-ig?

Figyelt kérdés

Benzinest keresnék, heti 2-szer járok be dolgozni, 21 km-re van tőlem a munkahelyem. Elég egy kisautó is, de ha jó állapotú, akkor egy erősebb autót is meghallgatok.

Eddig amiket néztem:

Suzuki Ignis 785ezer Ft

Honda Civic ~800ezer Ft

Kia Rio 789ezer Ft

Inkább japán, dél koreai autókban bízom meg, de ha van olyan francia, német autó, ami nagyon megbízható akkor azt is szívesen meghallgatom.

ma 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Hyundai i30
ma 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ignisem van, tudom ajánlani. Nem egy luxusautó, sőt. De megbízhatóságban verhetetlen ennyiért. Persze, ha rendesen karbantartotta az elôző tulaj.
ma 14:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Olyat keresek ami nem elsősorban kényelmi, hanem olcsóbb fenntartású, megbízható autó. Ignis az például ilyen.
ma 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#3 Ignis nagyon jó választás, de ha nem földutazol sokat, akkor vasaló Swiftet miért nem nézegetted? Motor ugyanaz benne, de biztonságosabb, kényelmesebb, modernebb, jobb a swift. Egy kicsivel drágább csak. A legjobb választás a Vasaló Swift erre.
ma 14:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Mert nem tudom, hogy milyen árban lennének reálisak. 1millióért egy 2005-ös vasaló swift megérheti az árát szerintetek?
ma 14:53
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Igen, ha jó állapotú. Ilyen árak vannak manapság.
ma 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!