Akinek van 3 millió forintja autóra az miért nem vesz egy német prémiumot a dacia helyett?
#39: Tipikusan olyan fogyatékos vagy, aki tök hülye mindenhez, csak az "azt hallottam hogy..." elvet követi. 1 milla fék a Maseratin. Nyilván :DDDD.
Mert te úgy hallottad, hogy a Mázeráti az drááága. Az naggggyon drága ótóó. Ott minden szervizelés millijóós. Egy nyamvat fékbetét csere is milijós tétteeel. Nem, nem az.
De még mindig nem válaszoltál arra, hogy milyen alternatívát ajánlasz egy olyan embernek, akinek van 5 millió forintja és 300 lóerős kocsiban akar ülni. Mert arra nincs más. Használtautó. Használt sport, vagy prémium. És bárki más aki nem érti és Dusterezik, válaszolja meg ezt a kérdést. Jó a Duster, annak aki azt akar és nem többet.
Látod... Pont ezt mondom. Nem tudsz érvelni. Az az érved, hogy "nem kell".
Mint ahogy minden embernek, akinek az autózás csak közlekedés, az autó pedig egy használati tárgy. Ti jöttök ezekkel. Minek kell 150 lónál több. Minek ilyen drága. Minek ilyen jól felszerelt, úgyis csak elromlik. Minek ilyen nagy, úgyse fér el. Minek ilyen, minek olyan és magyarázzátok, hogy felesleges.
Nektek az. Másnak nem. Ahogyan nekem sem felesleges a 300 LE.
3millábol milyen prémiumot veszek? Használtat, aztán csak birjam tárcával.
Reálisa dacia...
#48: Feladom. Saját magadról nem ismered be, hogy másik táborba tartozol. Te leszarod az egész autózást. Neked az gondolom nyűg. Semmi extra. Legyen olcsó, vigyen el A-ból B-be aztán ennyi. Erre tényleg nem kell prémium autó, vagy átlagnál erősebb autó.
Képtelen vagy belátni, hogy vannak emberek, akiknek annál több kell egy autóban hogy 120 lóerő, és keveset kell rá költeni. Léteznek autób#zik.
A te elvedet követve minek gyártanak 200 lóerő feletti autót? Mégis gyártanak. Mégis veszik. Akkor mindenki hülye aki ilyet vesz? Akár újan, akár használtan. Minek léteznek Ferrarik? Minek van ezerakárhány lóerős Bugatti? Minek van 60 négyzetméternél nagyobb ház? Minek van 5 milliós karóra? Miért létezik 1 milliós Gucci kabát? Rugaszkodj el kicsit az átlagos dolgoktól. Megvan a piacuk ezeknek a kocsiknak. Valszeg nem tudsz azonosulni azokkal az emberekkel, akik nem érik be az átlaggal, többet akarnak egy kocsitól.
Úgyhogy nem vitatkozok veled többet. Érvelésed az az, hogy "felesleges". Biztos vagyok benne, hogy van olyan cuccod, tárgyad, ruhád, bútorod, tökmindegy, amire meg én mondanám, hogy hót felesleges. Neked nem az. Másoknak nem az egy 300 lóerő feletti kocsi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!