Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Városi autónak egy 2005-tol...

Városi autónak egy 2005-tol gyartott 1,3-as Swift vagy egy 1,5-os SX4 a jobb valasztas?

Figyelt kérdés
Nagy a kulonbseg? Fogyasztasban melyik a jobb? Mindenkepp egy kevesebbet futott peldanyt szeretnek, de arban azert van kulonbseg a ket auto kozott. Nem vagyok benne biztos, hogy megeri a plusz penzt az SX4, mert helykinalatban nem tunik sokkal jobbnak.

tegnap 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem dupla akkora az SX4, de ha elég a Swift helykínálata, akkor én azt választanám, mert minek SX4 nagyságú autó akkor. Persze az SX4 annyiban jobb konstrukció, hogy annak a váltója nem szokott csapágyasodni, mint az 1.3-as. Persze árban is kb. 1,5-szer annyiba kerül az SX4, mint a Swift, úgyhogy aszerint dönts hogy kell-e olyan nagy autó.
tegnap 22:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, a csomagtarto meretere gondoltam helykinalat alatt, hatso uleseknel biztosan tobb hely van az SX4-ben, de az nekem nem fontos. Kereskedesben beulve nekem tobbe-kevesbe hasonlonak tunt a ket auto csak a Swift-ben alacsonyabban ul az ember.
tegnap 22:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Marmint az elso vezeto oldali ulesbe beulve nem ereztem nagyon nagy kulonbseget :D
tegnap 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!