Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Városi autónak egy 2005-tol...

Városi autónak egy 2005-tol gyartott 1,3-as Swift vagy egy 1,5-os SX4 a jobb valasztas?

Figyelt kérdés
Nagy a kulonbseg? Fogyasztasban melyik a jobb? Mindenkepp egy kevesebbet futott peldanyt szeretnek, de arban azert van kulonbseg a ket auto kozott. Nem vagyok benne biztos, hogy megeri a plusz penzt az SX4, mert helykinalatban nem tunik sokkal jobbnak.

febr. 1. 22:39
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Majdnem dupla akkora az SX4, de ha elég a Swift helykínálata, akkor én azt választanám, mert minek SX4 nagyságú autó akkor. Persze az SX4 annyiban jobb konstrukció, hogy annak a váltója nem szokott csapágyasodni, mint az 1.3-as. Persze árban is kb. 1,5-szer annyiba kerül az SX4, mint a Swift, úgyhogy aszerint dönts hogy kell-e olyan nagy autó.
febr. 1. 22:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, a csomagtarto meretere gondoltam helykinalat alatt, hatso uleseknel biztosan tobb hely van az SX4-ben, de az nekem nem fontos. Kereskedesben beulve nekem tobbe-kevesbe hasonlonak tunt a ket auto csak a Swift-ben alacsonyabban ul az ember.
febr. 1. 22:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Marmint az elso vezeto oldali ulesbe beulve nem ereztem nagyon nagy kulonbseget :D
febr. 1. 23:16
 4/8 Mad Max2 ***** válasza:
70%

Az sx4 egy felfújt ignis

A swift meg egy normál magaságú kisautó

A csomagtartó nem nagyobb az sx4 ben.

Az sx4 csak kivűlről tünik nagyobbacska autónak, amugy az is egy kisautó.

Ha az ár fontos tényező akkor az sx4 valóban nem a legjobb választás mert kb 2X annyiért kapni sx4 et mint swiftet, vagy ignist

Amugy az sx4 inkább az ignisel van egy csoportban

Tehát érdemes lehet az igniseket is számításba venned.

Főleg ha a vételár fontos!

febr. 2. 06:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Ignis annyira nem jon be kulsore, ez a ket tipus ami tetszik. Nekem se tunt valami hu de tagasnak az SX4, mert az a plusz 40 centi kb az orrahoz jon hozza + egy keves a csomagtartohoz. Az utaster eseteben tul nagy kulonbseget nem tapasztaltam. Itt a meret osszehasonlitasa a ket modellnek:

[link]

Koszi a valaszokat mindkettotoknek!

febr. 2. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Sx4 a nyerő...
febr. 2. 12:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a Swiftet venném, városba A-ból B-be elszaladgálni tökéletes választás.

Vásárlás előtt viszont tényleg nézd meg a váltót, hogy kinyomott kuplungnál ugyanolyan hangja van-e, mint felengedettnél. 1.3-nál típushiba, hogy a nyelestengely csapágy megadja magát a váltóban. Illetve megnézném a féket is, mert a fékolajcsere elmulasztása miatt az ABS kocka is megszokta adni magát. A próbaút alkalmával fékezz rá egy erősebbet, ha beesik a fékpedál, hagyd azt az autót.

febr. 2. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Majd' 200ezret tettem bele egy 2006-os swiftbe.

Könnyen kezelhető, olcsó üzemelésű, városi kisautó.

Emellett minimális karbantartási igényű, és egyszerűen szerelhető. Soha nem hagyott cserben, és még a pályán sem kellett szégyenkeznem vele.

Csak ajánlani tudom.

febr. 2. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!