Melyik lenne a jobb választás, azonos évjárat mellett? Toyota Yaris 1.3 vagy Suzuki Swift 1.3? (2007-es évjáratúak).
Suzuki Swift:
Motor jó, a katalizátor szokott elromlani. El a kezekkel az MZ modellektöl, itt a sebváltó a gond.
Toyota Yaris:
Rengeteg bosszúság, aproságoktól egészen addig, hogy leéghet a kocsid, sokat visszahivtak.
Van ezektöl jobb kis kocsi is. De ha ez a kettö tetszik, akkor inkább a Suzuki.
Ha egy autó fékjei alulméretezettek, nem kap magyarországi forgalombahelyezési engedélyt..
ha egy autó 1 literrel többet fogyaszt, mint a másik, akkor nem kell autózni..
amúgy szwift a te autód.
#4 Nem tudom ki a pöcsöm vagy, de akkor csak a te kedvedért leírom másképpen:)
Megállni megáll az autó, ha beletaposol a fékbe, de érezni, hogy nem az igazi. Nagyjából úgy lassít, mint egy régi F astra. Vezettem nem 1-2 Suzukit, hidd el, tudom miről beszélek! A konkurencia, Jazz, Yaris, Micra, Polo sokkal jobbak, még nagy terhelésen is! Érdemesebb az 1.5-ös vvt motorral venni. Ott már rendben vannak a fékek, nem is fogyaszt sokat többet a kisebb motornál, max pár decivel. Cserébe ott a nyelestengely csapágy probléma sem áll fenn, plusz valamivel nyomatékosabb, ami jól jön városban.
Nem egy literrel fogyaszt többet az 1.3 vasaló swift, mint a Yaris! Annó tanulóvezetőként is az alap-alap változatot vezettem. Az oktatóm panaszkodott is, hogy városban 8 litert simán benyel. Még országúton se megy 6 alá! Már meg ne haragudj, de ha nem bánod ezt elhiszem az öregnek, oké ? A Yarisak kinyomhatod a szemét, akkor se fog 8 litert fogyasztani:)
Igen is autóznom kell, és fogok is! Nem tudom ki vagy te, hogy megmondod nekem mit csináljak.
Várom a privát üzeneted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!