A Riken Snow téli gumi jó választás lehet?
Figyelt kérdés
jan. 2. 14:34
2/4 anonim válasza:
Ilyet eddig tescoban láttam. Nem tudok róla nyilatkozni, mert saját tapasztalatom nincs. Simán el tudom képzelni, hogy akár valami nagyobb gyártó harmadmárkája. Én nem mertem eddig kockáztatni. Lehet hogy ennek csak 25e darabja, a márkásé meg 30e. De nekem jobban fájna a 4 db-ért 100e Ft-ot kidobni az ablakon, mint a márkásért a 20e Ft-os (műszakilag lehet hogy feleslegesen, de legalább nyugodtan alszom) felárát kifizetni.
3/4 A kérdező kommentje:
Márkás 30ért?
tegnapelőtt 00:39
4/4 anonim válasza:
Legutóbb 2022-ben vettem téligumit, előkerestem a számlát. Continental WinterContact TS870, szerintem nyugodtan nevezhető márkásnak. Igaz nem 20"-os malomkerék méretben vettem, de 27.990 Ft volt darabja. Rákeresve, most valóban 29.390 Ft-ért lehet megvenni a neten ugyanezt. Tehát az általami írt 30e-s árba belefér, nem tévedtem.
Nyilván ha neked 19-20"-os méretben kell, az nem ennyi. Ne haragudj, de erre vonatkozóan nem írtál semmit, én pedig nem vagyok gondolatolvasó. De ilyen méretben főleg eszembe nem jutna a low-budget gumikat nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!