Most megyek haza 1 év külföldi munkavállalás utàn, amit félretettem 6 milliót a felét autóvásárlásra akarom költeni. Ne mondjátok hogy hülye vagyok fektessem inkább be, vagy gyűjtsek tovább házra, nem érdekel nekem ez kell. A fele összeg körül akarok autót vásárolni(kb 3 millio korul). Az egyeduli auto ami elnyerte a tetszesem aminek 3 korul van a max ara az Audi A5 Coupe. Mellette marad harom milliom ami barmi eseten itt lesz velem akár a kocsi szervizelésére. + közbe nyílván itthon is dolgozok. Szerintetek jo valasztas? 2.0 vagy 3.0 tdiben gondolkozok. Akinek van tapasztalata a kocsirol kapcsolatban barmirol szivesen meghallgatom. Gyonyoru auto szerintem es videok alapjan jol is megy. Koszonom elore is!
Ennyi pénzért hány éves autóról beszélünk pontosan ?
Mert legyen akár milyen jó és szép de az időt semmi nem győzi le.
Teszem fel egy 15+ éves autó már a meggondolandó kategória.
dec. 9. 22:32
2/16 anonim válasza:
A másik 3 millát költheted szervizre. 😂
dec. 9. 22:37
3/16 anonim válasza:
Mindenképpen fontos, hogy lesz tartalék 3 milla.
dec. 9. 22:45
4/16 anonim válasza:
Megnéztem hasznaltauton a kinálatot ami 3millióig van.
Mindegyek legalabb 15 éves és a benzinesek közül is 200ekm a minimum amivel találtam.
A dízelesekben még több van.
Mivel ezek már öreg autók ezért kizárt, hogy te évekig autókázol vele gond nélkül.
A gatyádat is rá fogod költeni. Plusz ezek a 2 ajtós csodák a fenének sem kellenek. Ha el akarod adni akkor csak szívsz vele, mert a fiatalokon kívül akiknek még nincs családja senki más nem akarja.
Ennyi pénzért vegyél valami fiatalabb autót amivel ugyan oda tudsz menni mint egy ilyennel csak ha javítani is kell akkor nem kerül annyiba.
Vagy ha mindenképpen audit akarsz akkor ne a 3 millió legyen a keret rá.
dec. 9. 23:36
5/16 anonim válasza:
Az A5 coupe jó választás, tetszetős autó. De 3M-ért nem kapsz normálisat, pláne 3.0-t. Ennyiért épkézláb Scirocco jön ki, vállalható 1.4 TSI-vel, de még abból se lesz dízeled ennyiből, nem hogy A5-ből
dec. 10. 07:22
6/16 anonim válasza:
Engedd el az a5öt, ott az a4 b8, ugyanaz az autó csak nincs annyira túlárazva. 2.0crtdi mindenre elég ha vigyáznak rá a világból kimegy, kéziváltóval a legbombabiztosabb konfig. A multitronicot felejtsd el, nagyon jó váltó… volt az első két tulajnak de onnantól már inkább csak egy időzített bomba. Futóműbe ezeken az utakon belekell neki nyúlni olykor olykor, de ezek a soklengőkarosok nem is intenzív városi zötykölődésre vannak tervezve, bár hozzátenném hogy sokan sokkal jobban szidják a soklengőkarost mint amilyen kényes valójában. Szerintem egy b8 a4 2.0cr 3 millióért simán lehet jó vétel, csak jól nézd meg mit veszel. De arra készülj fel hogy ezek se fiatal autók már, bármikor befigyelhet egy porlasztózás, turbó felújítás, kettőstömegűzés, egyik se olcsó dolog, bár ahogy előttem említették hogy a másik 3 millió a szervíz az azért erős túlzás ha nagyon megszívod vele is max egy másfél mehet rá.
dec. 10. 10:30
7/16 anonim válasza:
"ha nagyon megszívod vele is max egy másfél mehet rá"
Akkor fog rámenni másfél ha rendbe akarja tartani, nem ha megszívja.
Ha megszívja és rendesen akarja rendbe tenni akkor 3 misi se fedi be.
Kettőstömegű, turbo, pár egyéb fontos dolog már ezek túl lövik a 1,5 misit ha nem mindenből a leggagyibbat teszik be.
dec. 10. 17:37
8/16 anonim válasza:
#7 Dehogy lövik, ma már ez nem űrtechinka
dec. 10. 18:24
9/16 anonim válasza:
Mondjuk nekem volt egy még 5 éve és akkor 2 milliós szervíz volt vétel után, következő 2 évben meg benyelt még 3 milliót, de nem baj, biztassátok csak, vegye meg..
dec. 10. 18:45
10/16 anonim válasza:
Na, kicserélték az egész autót, és minden aranybevonatot kapott? Attól hogy téged legomboltak attól még nem fedi a valót amit írsz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!