Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire jó választás egy...

Mennyire jó választás egy Carplay fejegység helyett?

Figyelt kérdés

[link]

mindenképp tükrözni kell az android mobilomat, vagy működik nélküle is? pl.: a navigáció?

dec. 27. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Telefon nélkül hogy működne internet nélkül?
dec. 27. 10:36
 2/9 A kérdező kommentje:

Pontosabban azt szerettem volna kérdezni, hogy elég ha megosztom a netet a mobilomról vagy tükröznöm is kell?

A működésükről van vkinek véleménye, tapasztalata?

dec. 27. 10:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Valóban nem javasolt az ilyen carplay-oknál a szivargyújtóba hagyni a készülékeket, mivel áramot továbbra is fogyaszthatja az autó aksijáról?
dec. 27. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:

De mégis minek takarnád ki a fél szélvédőt egy ilyen kompromisszumos megoldással?

Nem írod milyen autóba kell, de veszel egy Wireless andriodauto-t tudó típusspecifikus fejegységet és kész. VW-nél pl. RCD360 és társai. Egyszer beállítod, utána kéz nélkül, automatikusan csatlakozik. Legstabilabb, legkényelmesebb

dec. 27. 17:49
 5/9 kutyafule4 ***** válasza:
#4 azokkal egyetlen egy baj van: irreálisan drágák 100-200k és kérdéses, hogy milyen minőségű hardver van benne.
dec. 27. 18:03
 6/9 anonim ***** válasza:

#5: Jó, hát aki nem veszi a fáradtságot, hogy utánanézzen mit vesz, azon nyilván nem lehet segíteni és megszívhatja. De ennyi erővel ha az első ilyen "tapadókorongos tabletet" megrendeli annak is írhatod ugyanezt.

Az egyetlen egy bajból rögtön csináltál kettőt egyébként ;)

dec. 27. 19:04
 7/9 A kérdező kommentje:

sajnos a 100-200k az már nekem sok....

amúgy 2009-es Mazda 2-be szeretnék vmi kütyüt...

dec. 28. 10:09
 8/9 kutyafule4 ***** válasza:
Én többször nekifutottam már a dolognak, de mindig arra jutottam, hogy nekem nem éri meg csak a navi miatt, csak felrakom a telefont egy mágneses tartóra aztán annyi.
dec. 28. 11:09
 9/9 A kérdező kommentje:
nekem a tolatókamera miatt praktikus lenne...
dec. 28. 11:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!