Mikorra várható, hogy létrejönnek olyan önvezető autók, amikor csak beállítom, hogy hová szeretnék menni (pl. Szeged-Budapest) és az autó teljesen magától megy, akát át is aludhatom az utat?
Figyelt kérdés
ma 08:08
1/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok sokat a témáról, de a mai önvezető autók úgy láttam, még nem egészen önállóak, időnként a sofőrnek is be kell szállni a vezetésbe.
ma 08:09
2/9 anonim 

válasza:

Akkor lehetséges csak ha minden autó önvezető lesz tehát ember nem vezethet többé.
Ez kb kizárt így esélytelen
3/9 anonim 

válasza:

Szerintem még közel 50-70 év, Magyarországon főleg. A totális önvezetés még kicsit messze van, persze vannak már teljesen önvezető autók de ott az úgymond kivételkezelés közel sem az erősségük. Ha valami váratlan szituáció történik megáll a tudomány.
4/9 A kérdező kommentje:
Miért lenne kizárt, hogy eljön egy olyan kor, amikor ember már nem vezet többé?
ma 08:27
5/9 A kérdező kommentje:
#2-nek szólt az előző kérdésem.
50-70 év valóban reális. Még meg is élhetem azt a korszakot, de akkorra már nyugdíjas leszek.
ma 08:28
6/9 anonim 

válasza:

10-20 év tuti kell, Magyarországra pedig, ha így halad a gazdaság, akkor 20-40 év minimum, hogy ideérjen és mi is meg tudjuk venni.
7/9 A kérdező kommentje:
Huh. 10-20 év az nincs is messze. Csodálkoznék, ha olyan gyorsa fejlődne a technika.
ma 08:29
8/9 anonim 

válasza:

Elméletben most is létezhetne de a többi közlekedő hibáját lehetetlen elkerülni és nincs aki a felelősséget fel merné vállalni az esetleges balesetekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!