Volvo S60 vagy Audi A5 a jobb választás?

Na elfogyott a bejgli és újra itt?
Továbbra sem elég a pénzed A5-re, hiába erőlködsz rajta lassan hónapok óta

#3: Nem teszek úgy, a kérdező kismillió kérdést kiírt már, 3M-ért akar A5-öt venni. ezerszer kiveséztük, hogy az elvárásai nem találkoznak a pénztárcájával. Azóta a kérdések rövidülnek.
A németfóbiádat nem itt kell kiélni, senkit nem zavar, ha boldog vagy a koreai/japán autódban. Tedd ugyanezt azokkal, akiknek futja drágábbra.

#5 "Nem teszek úgy"
Ehhez képest:
"az elvárásai nem találkoznak a pénztárcájával"
"akiknek futja drágábbra"
Senkit nem zavar a német faszverésed, örülök, ha te boldog vagy bennük, de ismétlem: ne tegyél úgy, mintha olyan drága autó lenne, mert szarért-húgyért árulják őket.
Mellesleg a Volvo mióta japán/koreai? 🤦♂️

#6: Látom az összetett mondatok megzavartak, 3M-ért akar normális A5-öt, az nincs, nem általánosságban akart német autót. Te teszel úgy, mintha minden német autó egy szar lenne fillérekért. Ezért mondtam, hogy ne itt vert magad a keleti autódra (ezek után, ha egyáltalán van)
Volvo-ról szó se volt a válaszomban...
Értem én, hogy érdemi tudás nélkül akarsz személyeskedni, de legalább teljesen baromságokat ne írkálj már...

#7 "3M-ért akar normális A5-öt"
A kérdésben nem hangzik el, hogy normális.
"Te teszel úgy, mintha minden német autó egy szar lenne fillérekért"
Soha nem mondtam olyat, hogy minden német autó szar.
"Ezért mondtam, hogy ne itt vert magad a keleti autódra (ezek után, ha egyáltalán van)"
Soha nem mondtam, hogy keleti autóm lenne (kettő van, egyik sem keleti).
"Volvo-ról szó se volt a válaszomban..."
Hát pont ez a baj. A kérdező a Volvot sorakoztatta fel az Audi mellett, szóval hogy te milyen kényszerből hoztad szóba a keleti autókat, azt a jóisten se tudja.
Akkor ezek után gondolkodjunk el rajta, hogy kettőnk közül ki az, aki nem tud szöveget értelmezni, mert szó szerint egyetlen olyan mondat nem hagyta el eddig a szádat, ami releváns lenne a kérdés szempontjából. 😂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!