Melyik jobb választás?
Figyelt kérdés
5-6 évre vásárolnék autót az alábbi két típust néztem 2020-ás évjárat.
Benzines:
BMW 3 318I vagy 330I
Volvo S60 T4
Melyik ezek közül a megbízhatóbb típus szervizelés szempontjából?
Árban lényegi különbség nincs
márc. 17. 21:00
1/4 anonim válasza:
Én BMW-t vennék. Ilyen idős korú autónál nem lesz több a fenntartása, de többet ad élményben.
Annyi hogy hamarabb kell majd csapágyazni, ez biztos. Bár ez inkább a 330i-nél releváns, a másik nem kap olyan nagy terhelést.
2/4 anonim válasza:
Vezetési élményért 330i, egyébként én a Volvo-t venném. Személy szerint ennyi pénzért én nem erre felé nézegetnék, de ha nagy a szerelem, nem szeretnék beleszólni
3/4 anonim válasza:
Más a célközönség:
A bmw inkább fiatalos, sportos.
A Volvo meg a jólmenő, megfontolt nagypapák autója.
4/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy megvennén azt a 330i-t amiért ugyanannyit kérnek mint egy ránézésére hasonló állapotú, futású, felszereltségű stb 318i-ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!